Important

IPJ MARAMUREŞ ORGANIZEAZĂ CONCURSURI DE TRECERE ÎN CORPUL OFIȚERILOR

Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș organizează concursuri pentru ocuparea a nouă posturi de ofițeri de poliție, prin trecerea agenților de poliție în corpul ofițerilor.

Posturile scoase la concurs prin trecere în corpul ofițerilor sunt în specializările: investigații criminale, investigarea criminalității economice și siguranță școlară.



Dintre posturile scoase la concurs, șapte sunt în cadrul structurilor operative, majoritatea la investigații criminale.

Înscrierile se fac on-line la Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș, până la data de 28 decembrie 2020. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet, până la această dată, ulterior, nemaiputând fi depuse documente.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor, găsiți aici: https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs și pe site-ul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș https://mm.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Copiii băimăreni, familiarizaţi cu atribuţiilor poliţiştilor, în orăşelul copiilor din parcul Regina Maria

Redactie

O revoluție în designul casei

Vasile Dale

BAIA SPRIE, ŞIŞEŞTI, VIŞEU DE SUS: Polițiștii rutieri şi reprezentanții Registrului Auto Român acţionează pentru reducerea riscului rutier

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult