BREAKING NEWSImportantRecomandate

ATENŢIE CRESCUTĂ LA ARTICOLELE PIROTEHNICE: 300 kg de articole pirotehnice ridicate de polițiști la Ardusat în urma unor percheziții domiciliare (FOTO)

Politistii Serviciului Arme, Explozivi si Substanțe Periculoase au intensificat în această perioadă activitățile de verificare a modului în care sunt deținute și comercializate articolele pirotehnice.

Azi, 31 decembrie, polițiștii specializați în arme, explozivi și substanțe periculoase, sprijiniți de polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Fărcașa, au continuat activitățile specifice planului de acţiune naţional *„FOC DE ARTIFICII”. Astfel, au fost puse în aplicare două mandate de percheziție domiciliară emise de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea de infracțiuni.

In urma perchezitiilor efectuate pe raza comunei Ardusat, polițiștii au găsit la locuința unui bărbat aproximativ 300 kg de articole pirotehnice, în valoare de 9000 lei. Întreaga cantitate de articole pirotehnice a fost indisponibilizată, iar polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

Activitățile desfășurate azi au fost realizate cu sprijinul experților criminaliști, polițiștilor din cadrul Grupei Canine și luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO/VIDEO: ARESTAT PREVENTIV – El este tânărul beat cu BMW care a ucis un om între Ocna Șugatag și Ferești (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

TRAGEDIE LA MOISEI: TAF răsturnat la Izvorul Negru, un bărbat în vârstă de 49 ani a decedat (foto) – ACTUALIZARE

Vasile Dale

ATENŢIE! Urs în zona Izvoare spre Vârful Igniş! (VIDEO)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.