BREAKING NEWSImportantRecomandate

ATENŢIE LA MATERIALE PIROTEHNICE: Bărbat din Săcălăşeni, rănit după ce s-a jucat cu o petardă neexplodată. Fetiţă de 11 ani accidentată tot de o petardă

Atenție la orice materiale pirotehnice pe care sunteți tentați să le folosiți în aceste zile!

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Groși au intervenit aseară, în jurul orei 21.30, pe raza comunei Săcălășeni, după ce au fost sesizați prin SNUAU 112 că un bărbat a folosit o petardă și s-a rănit.

La fața locului polițiștii au identificat bărbatul de 48 de ani și au stabilit că acesta a găsit în fața casei o petardă de mici dimensiuni, care avea zona de aprindere folosită, dar neexplodată. Acesta a scos praful, l-a pus într-o cană și l-a aprins, moment în care s-a rănit la mâini.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările, urmând a fi dispuse măsuri legale.

*****

Sărbătorile de iarnă reprezintă o perioadă în care tinerii sunt tentați să încerce să se distreze folosind articole pirotehnice de divertisment, fără să conștientizeze pericolele la care se expun. An de an se înregistrează incidente ca urmare a folosirii petardelor sau altor obiecte pirotehnice.

Azi, 1 ianuarie, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Sarasău au fost sesizați cu privire la faptul că în noaptea dintre ani o fetiță în vârstă de 11 ani a suferit arsură la mână în urma folosirii unei petarde. Din verificările efectuate până în acest moment a reieșit că azi-noapte, în jurul orei 23:50, fetița a folosit o petardă de mici dimensiuni care i-a explodat în mână, provocându-i leziuni.

Aceasta a fost transportată la Spitalul din Sighetu Marmației și ulterior la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, urmând a fi dispuse măsuri legale.

Te-ar putea interesa si

FOTO – Pieton accidentat pe zebră pe strada Victoriei din Baia Mare

Vasile Dale

AM AVUT DREPTATE: Poliţia recunoaşte şi acum face percheziţii în Maramureş. Caută substantele toxice ce te pot ucide in cateva minute (FOTO)

Vasile Dale

PENTRU AGRESAREA MEMBRILOR FAMILIILOR: Două ordine de protecție emise de polițiști în ultimele 24 de ore

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.