BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: Și-a înjunghiat soția sub privirile prietenilor de pahar la Sighetu Marmației. Femeia operată de urgență

Incident grav aseară într-un apartament din Sighetu Marmației. O femeie a fost înjunghiată cu un cuțit de bucătărie de soțul acesteia. Totul sub privirile unor amici de pahar ai bărbatului, dar și sub privirile a doi copilași: o fetiță de 10 ani și un băiețel de 12 ani.

Conform aparținătorilor femeia fost transportată la Spital unde a fost operată de urgență. Cuțitul i-a atins unul dintre plămâni. Aceștia susțin că până acum femeia ar mai fi fost amenințată cu moartea de către soțul acesteia de mai multe ori.

Cei doi copilași au fost luați în grijă de către bunici.

Ce spune IPJ Maramureș

Polițiștii din Sighetu Marmației au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și lovire sau alte violențe, după ce au fost sesizați despre faptul că o femeie din municipiu a fost victima acestor infracțiuni. Faptele au fost sesizate prin SNUAU 112 aseară, la ora 20:42.

Primele verificări efectuate la fața locului au relevat faptul că o femeie de 36 de ani a fost agresată de către soțul său de 39 de ani.

Incidentul s-a produs pe fondul unui conflict spontan și al stării de ebrietate în care se afla agresorul.

Victima, care a suferit leziuni corporale în urma agresiunii, a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar față de agresor a fost dispusă măsura internării la Spitalul din Sighetul Marmației.

Revenire IPJ Maramureș

Referitor la incidentul de violență în familie produs aseară la Sighetul Marmației, facem precizarea că în urma examinării medico-legale a victimei s-a concluzionat că cea în cauză prezenta leziuni care s-au putut produce prin lovire cu un obiect ințepător, în cadrul unei heteroagresiuni, fiindu-i pusă în pericol viața și integritatea fizică și necesitând 25-30 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

În acest context, cauza a fost preluată de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș și se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la omor.

foto arhivă

Te-ar putea interesa si

VIN VREMURI C*******E PESTE ROMANIA. BATAIE PENTRU HARTIE IGIENICA LA REDUCERE IN BAIA MARE (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

VIDEO INCREDIBIL: Facturi aruncate lângă un container în cartierul Vasile Alecsandri (actualizare)

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Nenorocirea de la Colectiv se putea repeta azinoapte în Baia Mare!!! Party ”La Hală” neautorizată, cu o singură cale îngustă de acces. Organizatorul – fost fotbalist la FC Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.