BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Fratele fostului comandant al IPJ Maramureș a fost găsit fără viață în pârâul Cavnic (actualizare)

Intervenție de urgență la Cavnic în zona centrală a orașului, pe pârâul Cavnic. Pompierii militari din localitate și criminaliștii din cadrul IPJ Maramureș au fost solicitați să intervină după ce cadavrul unui bărbat a fost zărit în pârâul Cavnic.

Conform surselor noastre bărbatul ar fi dispărut de la domiciliu în cursul zilei de ieri, 1 ianuarie 2021. Poliția a fost anunțată despre dispariție abia astăzi dimineață.

Aceleași surse spun că bărbatul este un fost lider sindical al Mineri Cavnic, fratele fostului comandant al IPJ Maramureș, Ioan Isac.

Criminaliștii sunt la fața locului și prelevează probe pentru a stabili dacă sunt suspiciuni de vreo eventuală infracțiune în acest caz.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Azi, 02 ianuarie, la ora 9:00, polițiștii din Cavnic au fost sesizați despre faptul că un bărbat în vârstă de 69 de ani, domiciliat în oraș, a plecat ieri 1 ianuarie de la domiciliul său și nu a revenit.

Polițiștii, sprijiniți de jandarmii din cadrul Postului Montan Cavnic, au demarat de urgență verificări și la aproximativ o jumătate de oră l-au găsit pe bărbat în albia râului Cavnic, din păcate fără semne vitale. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei morții.

Până în acest moment nu există suspiciuni cu privire la decesul bărbatului. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a decedat.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Jaf armat în Baia Mare. Un cagulat înarmat cu un cuțit a atacat o vânzătoare și a furat toți banii (actualizare)

Vasile Dale

ULTIMA ORA: CADAVRU NEIDENTIFICAT DESCOPERIT INTR-UN SANT LA HIDEAGA

Vasile Dale

PLANGERE PENALA SOCANTA: O FEMEIE ACUZA UN MEDIC GINECOLOG CA I-AR FI IMPLANTAT UN CIP IN… VAGIN (FOTO/EXCLUSIVITATE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.