BREAKING NEWSEvenimentImportant

FOTO DOCUMENT – SE ANUNȚĂ O LUNA ORIBILĂ PENTRU CÂȚU: Vezi formele de proteste ale polițiștilor pentru luna ianuarie

În cursul zilei de 5 ianuarie, reprezentanții federațiilor sindicale s-au reunit pentru a dezbate un calendar comun de proteste, ca răspuns la înghețarea salariilor, adoptată fără consultarea partenerilor de dialog social.

În cele din urmă, conform adresei de mai jos, am convenit asupra formelor de protest care să poată fi puse în aplicare de toți polițiștii și polițiștii de frontieră, care au fost extrase din sondajul realizat în rândul polițiștilor.

De asemenea, am identificat mai multe soluții care să atenueze impactul OUG 226/2020, dintre care amintim punerea în plată a compensației de risc, drept prevăzut de art. 14 din Anexa VI a Legii 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice.



⚠️ În situația în care nu vom fi consultați și nu va exista voință pentru a elimina această inechitate salarială reprezentată de înghețarea salariilor polițiștilor, vom fi obligați să punem în aplicare toate cele 3 etape ale formelor de protest stabilite.

‼️🇷🇴 SNPR DECUS – Demnitate, Onoare, Respect, Camaraderie

Te-ar putea interesa si

FOTO CITITORI: Nu o stradă din Ucraina bombardă de rachetele rușilor! E ”ulița” Salciei din buricul municipiului Baia Mare

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO – Gândaci în bucătărie: Restaurantul de unde își cumpără mâncare toți polițiștii amendat cu 10.000 lei de reprezentanții DSVSA

Vasile Dale

FOTO: CERCETAȚI PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE RISC ȘI NERESPECTAREA REGIMULUI ARMELOR ȘI AL MUNIȚIILOR

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult