BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

SE ÎNTÂMPLĂ PE DRUMURILE DIN JUDEŢ: 1.000 de kg de articole pirotehnice ridicate de polițiști dintr-o autoutilitară oprită la Săpânţa. Mai multe dosare penale pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului

Ieri, 05 ianuarie, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase Maramureș, cu sprijinul polițiștilor Secţiei 6 Poliţie Rurală Sarasău, Poliţiei Sighetu Marmaţiei şi Detaşamentului de Jandarmi Sighetu Marmaţiei din cadrul I.J.J. Maramureș, au procedat la interceptarea şi oprirea unei autoutilitare condusă pe D.N. 19, în localitatea Săpânța.
Polițiștii au constatat faptul că autoutilitara era condusă de către un bărbat de 32 de ani din Timiș.
În urma verificărilor efectuate polițiștii au identificat în interiorul autovehiculului aproximativ 1.000 kg articole pirotehnice, pentru care au fost prezentate patru facturi fiscale despre care există suspiciunea că cele înscrise nu corespund realității.
Întreaga cantitate de articole pirotehnice şi cele patru facturi au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracţiunii de ”Orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”.

*****

Ieri, 05 ianuarie, polițiștii rutieri maramureșeni au intervenit la două accidente rutiere provocate de bărbați în urma consumului de alcool și au depistat în trafic un al trei-lea.

Baia Mare – În jurul orei 22.30, polițiștii au oprit în trafic pentru control un autoturism condus pe strada Narciselor din municipiu.
La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 45 de ani din oraș.
Polițiștii au testat șoferul cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-a fost recoltată o probă biologică de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Sarasău – polițiștii au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că în satul Tisa a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale.
La fața locului polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de către 44 de ani din Tisa, a acroșat un autoturism parcat, provocând pagube materiale.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Sighetu Marmaţiei, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Suciu de Sus – În jurul orei 20.00, polițiștii au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie de 69 de ani din Baia Mare, cu privire la faptul că a fost implicată într-un accident rutier soldat cu pagube materiale în localitatea Făurești.
Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că un autoturism condus de către un bărbat de 36 de ani din Făurești, a intrat în coliziune frontală cu autoturismul apelantei aflat parcat pe partea dreaptă a D.J. 182 C, sensul de mers Șurdești-Lăschia, producându-i pagube materiale.
Bărbatul emana halenă alcoolică și se afla în stare vădită de ebrietate, însă nu putut fi testat cu aparatul etilotest deoarece nu a putut sufla și nici nu s-a putut comunica cu acesta, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Orășenesc Târgu Lăpuș, unde i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În toate cazurile polițiștii efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIVITATE / ACTUALIZARE: Pompier confirmat pozitiv cu Covid-19 la Vişeu de Sus. 10 colegi din subunitate, în autoizolare

Vasile Dale

INCIDENT: Un bărbat a leşinat într-un de autobuz pe strada Minerilor din Baia Mare (FOTO)

Vasile Dale

IMAGINI UNICE: Unul din cei 32 de urși din pădurile Maramureșului au ieșit de la hibernare (VIDEO CAMERĂ SUPRAVEGHERE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.