BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

PETRECERI ÎN PANDEMIE: 59 de persoane şi patru operatori amendați de poliție pentru chefuri în restaurante după ora 22.00

Sancționați pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020

Azi-noapte, 06/07 ianuarie, în intervalul orar 21:30 – 02:00, polițiștii din Dragomireşti împreună cu cei din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Bogdan Vodă au desfăşurat o acţiune, în vederea verificării modului de respectare a măsurilor dispuse prin instituirea stării de alertă pentru prevenirea Sars-Cov 2 în mai multe societăţi comerciale  de pe raza de competență.

În urma verificărilor polițiștii au identificat trei operatori economici de tip restaurant, deschişi după ora 21:00, în localitățile Bogdan Vodă, Ieud și Rozavlea.

În interiorul acestor restaurante au fost identificate 48 de persoane fizice care au fost sancționate contravențional conform Legii 55/2020.

Polițiștii au identificat trei operatori economici care au fost și ei sancționați conform legii.

În total, pentru neregulile constatate, au fost aplicate 51 de sancțiuni contravenționale în valoare de 36.000 de lei.

BREB

Ieri, 06 ianuarie, în urma apariției în mediul on-line a unor imagini privind organizarea unui eveniment în incinta unei pensiuni, polițiștii Secţiei 5 Poliţie Rurală Ocna Şugatag, s-au sesizat din oficiu pentru a efectua cercetări.

Astfel, în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că în data de 26.12.2020, între orele 16:00-22:00, la o pensiune din localitatea Breb a avut loc o petrecere, la care au participat 11 persoane, respectiv persoanele cazate la pensiune, persoane din localitățile învecinate și o formație de muzică populară.

Polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale a administratorului societății și a participanților la eveniment.

În total au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale la Legea 55/2020, în valoare de 4.500 de lei.

Te-ar putea interesa si

INCENDIU VIOLENT / ACTUALIZARE: Mai multe case din Baia Borşa cuprinse de flăcări (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

TRAGEDIE: Un bărbat din Suciu de Sus a murit strivit sub un buldoexcavator (FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Cadavru descoperit într-un şanţ pe un câmp din Rogoz (ACTUALIZARE)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.