Eveniment

RUTIERE: Poliţia rutieră se confruntă cu tot mai multe infracţiuni comise de şoferi băuţi

RONA DE SUS

Aseară, 06 ianuarie, la ora 19:57, Secţia 6 Poliţie Rurală Sarasău a fost sesizată prin SNUAU 112, de către o femeie despre faptul că soțul acesteia a plecat cu autoturismul aflându-se sub influența alcoolului. În localitatea Rona de Sus, pe strada „fosta cale ferată”, la intersecție cu strada Fierarului, a fost identificat bărbatul de 42 de ani care se afla la volanul unui autoturism.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

BORȘA

Azi – noapte, în jurul orei 00:30, polițiștii din Borșa au oprit în trafic pentru verificări un autoturism, la volanul căruia a fost identificat un tânăr de 26 de ani din oraș.

Deoarece tânărul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Borşa, unde i s-au prelevat monstre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Faţă de bărbat polițiștii efectueaza cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

MESTEACĂN

Tot aseară, la ora 22:40, polițiștii din Şomcuta Mare au oprit pentru control, un autoturism care circula pe strada Păşunii din satul Mesteacăn, comuna Valea Chioarului.
La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 51 de ani din localitate, care în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că avea o alcoolemie de 0.22 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat faptul că autovehiculul condus de bărbat nu este înmatriculat.

În cauză se efectuaza cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

VIȘEU DE SUS

Ieri, la ora 13.00, polițiștii din Vişeu de Sus au intervenit la un accident rutier produs în comuna Moisei. La fața locului polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 39 de ani din localitate a condus un cvadriciclu care nu avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu poarta unui imobil. De asemenea polițiștii au constatat și faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat de un echipaj medical la Spitalul din Borșa. Conducătorul cvadriciclului a fost testat alcoolscopic, cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Clipe de coşmar pentru o familie din Borșa, atacată în miez de noapte – actualizare

Redactie

BAIA MARE, SIGHET, BORŞA, SEINI: TREI DOSARE PENALE ÎNTOCMITE ŞI SANCŢIUNI DE.11 000 DE LEI APLICATE PENTRU NEREGULI DEPISTATE ÎN TRAFIC

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Prăpăd la Borșa – Cinci imobile mistuite de flăcări. Două persoane transportate la spital

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.