BREAKING NEWSNationalRecomandate

Cum și-a țepuit colegii Apjok Norbert. UDMR așteaptă demisia deputatului din Maramureș pentru că nu are studii superioare

Potrivit UDMR, Apjok Norbert a indus în eroare președinția, așa că se așteaptă demisia reprezentantului!
Norbert Apjok a ataşat la candidatura sa pentru parlamentare o diplomă obţinută la un curs de comerţ electronic din Anglia, despre care a afirmat că i s-a spus că echivalează studiile superioare.

Anul trecut, uniunea a impus candidaţilor săi condiţia de a avea studii superioare.Kelemen Hunor a declarat : “Aştept în continuare demisia lui, am încredere că se va răzgândi, pentru că el este cel care a greşit, nu altcineva. Cazul lui este fără precedent! Nu mă deranjează că s-a opus opiniei mele, aşa ceva a mai fost, mai este şi va mai fi în cadrul UDMR, ci faptul că şi-a înşelat alegătorii, a înşelat conducerea UDMR şi astfel a obţinut un loc pe lista de candidaţi din Maramureş, după care a obţinut şi mandatul. Iar aşa ceva este inacceptabil”.

Purtătorul de cuvânt al UDMR , Csilla Hegedüs, a spus că așteaptă ca reprezentantul să demisioneze. „Apjok Norbert a indus în eroare președinția , deoarece a spus că are un grad naturalizabil, dar mai târziu, în prezența președintelui Kelemen Hunor el a recunoscut că nu, și a scris că va demisiona dacă va fi ales. Acordul era să depună jurământul și apoi să-și depuna mandatul pentru ca o altă persoană de pe listă să-i poată lua locul. Acest lucru nu s-a întâmplat încă. Kelemen Hunor așteaptă demisia lui Apjok Norbert, deoarece este inacceptabil că a indus în eroare uniunea maghiara „, a spus purtătorul de cuvânt.

Răspunzând declarației lui Csilla Hegedüs, Norbert Apjok a spus că și-a înregistrat demisia la UDMR în decembrie – este adevărat că nu a făcut-o încă la Camera Deputatilor „Când am aflat că nu-mi pot afla diploma, mi-am depus demisia la UDMR, care a fost postată și pe internet. Voi lua decizia corespunzătoare de a-mi depune mandatul în termen de douăzeci și patru de ore. Am nevoie de atât de mult timp pentru a mă consulta cu oamenii cu care am lucrat ani de zile și pentru a lua cea mai potrivită decizie”, a spus deputatul.

Sursa: https://maszol.ro/belfold/Az-RMDSZ-szerint-Apjok-Norbert-felrevezette-az-elnokseget-ezert-varjak-a-kepviselo-lemondasat.

Te-ar putea interesa si

CIRCULAŢIE FEROVIARĂ ÎNCHISĂ: Proiectile neexplodate, găsite la piciorul unui pod peste Someş (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

13 SPECIALIȘTI SILVICI CERCETAȚI PENTRU COMITEREA MAI MULTOR FAPTE DE NATURĂ PENALĂ, ÎN LEGĂTURĂ CU SERVICIUL

Redactie

INTERVENŢIE ELICOPTER SMURD: Femeie de 75 de ani, transportată de urgenţă la Institutul Inimii (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult