BREAKING NEWSImportantRecomandate

VITEZOMANII DIN MARAMUREŞ ÎN VIZORUL POLIŢIŞTILOR: 26 de permise de conducere reţinute, din care 19 pentru viteză

Având în vedere evenimentele rutiere cu consecințe grave produse în ultima perioadă, precum și faptul că viteza constituie principala cauză generatoare de accidente rutiere grave la nivel județean, polițiștii Serviciului Rutier Maramureș au organizat ieri, 09 ianuarie a.c., o acțiune pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă limitele legale de viteză pe D.N. 1C Baia Mare – Ilba și Baia Mare – Satulung.

În cadrul acțiunii polițiștii au verificat 89 de autovehicule, iar pentru neregulile constatate au aplicat 62 de sancțiuni contravenţionale, din care 27 pentru viteză, în valoare totală de peste 38.000 de lei.

Ca măsură complementară s-a dispus reținerea a 26 de permise de conducere din care 19 pentru viteză, 6 pentru depășire neregulamentară și unul pentru conducere sub influența alcoolului.



Te-ar putea interesa si

FOTO: ACCIDENT LA CICÂRLĂU – Impact între o camionetă și un autoturism

Vasile Dale

CATA REALITATE!!! SCRISOARE DESCHISA CATRE Ministrul al Sănătății: „avem nevoie de un sistem educațional reformat din temelii!”

Vasile Dale

FOTO, VIDEO: Contrabandiștii de țigări din Ucraina s-au filmat în timp ce treceau ilegal granița prin munții din zona Valea Vișeului, cu marfa în spate, pe viscol

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult