BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricNationalRecomandate

EXCLUSIV: Președintele TNL Maramureș și consilier județean PNL din Maramureș implicat într-un accident mortal în județul Suceava

În seara zilei de 11 ianuarie 2020, președintele TNL Maramureș și consilierul județean PNL, Gabriel Ștețco a fost implicat într-un accident mortal produs pe raza județului Suceava, susțin sursele noastre.

Ce spune oficial IPJ Suceava

”La 11.01.2021, ora 19.46, în timp ce conducea autoturismul pe DN 18 din comuna Ciocănești, un bărbat de 30 de ani din judeţul Maramureş a surprins și acroşat un localnic de 58 de ani, care se afla ca şi pieton pe partea carosabilă.



Din accident a rezultat rănirea bărbatului de 58 de ani, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care, la spital și i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pietonul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest din cauza leziunilor suferite, dar i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Ulterior, ca urmare a leziunilor suferite în urma accidentului, bărbatul de 58 de ani a decedat. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural”.

Ce spun sursele noastre?

Bogdan Ștețco (30 ani) , din orașul Borșa, Maramureș, conducea REGULAMENTAR un autoturism marca KIA pe direcția Iacobeni – Cârlibaba. Pieton în vârstă de 53 ani era într-o vădită stare de ebrietate și era întins pe partea carosabilă. El a fost acroșat cu bara de protecție față a autoturismului condus de consilierul județean din Maramureș. După accident pietonul a fost transportat la UPU Vatra Dornei, unde după trei ore a decedat. În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”ucidere din culpă”.

Cine este Gabriel Ștețco

În 3 decembrie 2020, știripesurse.ro a scris că președintele TNL Maramureș, borșeanul Gabriel Ștețco, urma să fie în funcția de secretar de stat în Cancelaria Prim-Ministrului Ludovic Orban, potrivit unor surse guvernamentale. Gabriel Ștețco va ocupa exact poziția deținută de președintele PNL Maramureș, Ionel Bogdan, înainte de a câștiga șefia Consiliului Județean. Președintele TNL Maramureș este în prezent consilier județean. Specialist în fonduri europene, Gabriel Ștețco a avut o activitate politică apreciată la nivelul partidului, organizația TNL Maramureș fiind printre cele mai active din țară .

Te-ar putea interesa si

RUTIERE: Femeie lovită de o maşină la Sighetu Marmaţiei, bătrân depistat la volan cu 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat

Redactie

BAIA MARE: Şofer care a accidentat un pieton şi a părăsit locul faptei, identificat de poliţişti

Vasile Dale

CRIMĂ SIGHET: Călăul Cristinei avea ordin de restricție. Judecătorii au refuzat cererea femeii ca bărbatul să predea brișca la poliției!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult