Important

VIOLENŢA DOMESTICĂ: Trei ordine de protecție provizorii emise de polițiști în ultimele 24 de ore

Polițiștii din Borșa, Tăuții Măgherăuș și Secția 1 Poliție Rurală Groși au emis în cursul zilei de ieri, 12 ianuarie, trei ordine de protecție provizorii pe numele a trei bărbați care și-au agresat partenerele de viață.
Astfel, la Coaș o femeie în vârstă de 36 de ani a fost agresată de fostul soț, în vârstă de 40 de ani, pe fondul geloziei şi al consumului de alcool. Tot sub influența băuturilor alcoolice a devenit agresiv și un bărbat din Borșa în vârstă de 41 de ani care și-a amenințat soția cu moartea.
La Tăuții Măgherăuș, o femeie în vârstă de 38 de ani care plecase de acasă din județul Dolj din cauza agresiunilor repetate ale soțului și se refugiase la rude în comuna Bozânta Mare, a sesizat poliția după ce soțul acesteia a găsit-o.
În toate cazurile polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie și, constatând că situațiile prezintă riscuri iminente asupra vieţii şi integrităţii victimelor, au emis și ordine de protecție provizorii.

Te-ar putea interesa si

65 de sancțiuni contravenționale, de circa 115.000 lei pentru nerespectarea prevederilor legislației în vigoare

Vasile Dale

A apărut numărul 240 al Revistei de Cultură ”Nord Literar”

Redactie

Cu ajutorul Poliției Maramureș, al jurnaliștilor, dar și al preotului din Mesteacăn – Moș Nicolae a sosit cu daruri pentru 3 copii orfani de mamă din Mesteacăn

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.