BREAKING NEWSImportantRecomandate

EXCLUSIV: Întrebări fără răspuns – Cât ne costa incompetența funcționarilor incompetenți? Le verifică cineva nepriceperea?

Începutul de an mizerabil și modul în care răspund problemelor comunitare cei din Consiliul Județean Maramureș ne fac să ne întrebăm de ce îi plătim și mai apoi dacă îi plătim la adevarata lor valoare! Am dorit să știm oameni de ce funcționari precum Dumitru Dumuța, cel ce ocupă funcția de administrator public, sau Claudia Breban, director executiv, cu răspundere clară pe managementul deșeurilor menajere, își fac treaba pentru care iau bani publici.

Suntem cu un picior în groapa murdară a gunoaielor menajere din cauza neglijenței și a incompetenței funcționarilor CJ Maramureș, cei care ar trebui să ofere soluțiile comunitare ale Maramureșului. Cautările noastre au plecat și de la faptul că președintele Ionel Bogdan ar fi obligat să lucreze cu aceiași oameni cu care a tocat banii publici și Gabriel Zetea, alt șefuleț al instituției de care facem vorbire. Acum ar fi trebui facute verificări și un audit clar și ferm având în vedere ca UE ne tot acorda clemență când vorbim de neputința noastră de a ne rezolva mizeriile din curte!

Am putea să nu mai scriem nimic și doar să punem din declarațiile de avere sumele câștigate din banul publici! Pe ce și-au însușit banii? Nu știm! Deszăpezire nu! Gunoaiele menajere ne năpădesc! Niciun proiect major finalizat! Procese juridice pierdute pe bandă rulantă!

Vedem salariile câștigate înainte și după Era Zetea! E incredibil! Anul trecut Claudia Breban a dus acasă 199.000 lei! Adică aproape 2 miliarde de lei vechi! Dumuța a dus 1,2 miliarde lei vechi! Incredibil! Ne-am uitat și la președintele CJ și vicepreședinți! Au încasat sume mai mici!

Asta e oameni buni! De zeci de ani plătim din banii noștri funcționari plângăcioși și fără știință care să facă ce? Cine ne poate răspunde? Domnule Ionel Bogdan, sper să faceți puțină curațenie! Sper să ne răspundeți de ce se întâmplă asta! Astfel de oameni să dea soluții? Niciodată! Doamne ajută!

Radu Țolaș

Te-ar putea interesa si

MAI: Sesiuni de admitere 2019 

Vasile Dale

PACIENTUL #3 POZITIV: Femeie de 41 ani aflată în carantină confirmată cu virusul COVID-19

Vasile Dale

FOTO, VIDEO: Pieton lovit de maşină pe o trecere de pe str. G. Coşbuc (ACTUALIZARE)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.