BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: Şocant la Borşa. Femeie transportată în stare critică la spital cu gâtul tăiat (ACTUALIZARE)


Incident şocant azi noapte în oraşul Borşa. O femeie a fost preluată de ambulanţa în stare critică, fiind înjunghiată în gât. Deocamdată circumstanţele în care s-a produs agresiunea sunt neclare. Victima a ajuns la UPU Borşa, însă din cauza leziunilor grave a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportată în această dimineaţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare.
Poliţiştii au deschis dosar penal pentru tentativă de omor.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

În dimineața de 25 ianuarie 2021, în jurul orei 03.05, Poliția Borșa a fost sesizată, prin apelul de urgență 112, despre comiterea unei agresiuni într-o locuință din oraș.



Din primele cercetări a reieșit că o femeie, în vârstă de 41 de ani, ar fi fost agresată fizic de soțul ei, în vârstă de 62 de ani.

În urma evenimentului, ambele persoane au suferit leziuni fizice și au fost transportate la Spitalul Județean din Baia Mare.

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, care efectuează cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, urmând ca, după efectuarea unei constatări medico-legale, să se stabilească competența de continuare a cercetărilor.

ACTUALIZARE

Purtătorul de cuvânt din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:
La data de 25 ianuarie 2021, în jurul orei 3.00, Poliţia oraşului Borşa a fost sesizată telefonic de către o persoană care a comunicat că la locuinţa unei familii a avut loc un conflict, iar soţul şi-a agresat soţia, apoi a încercat să se sinucidă aplicându-şi o lovitură în piept cu un corp înţepător cel mai probabil un cuţit.
Atât victima cât şi agresorul prezentau leziuni, astfel că au fost transportaţi de urgenţă la o unitate sanitară pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare.
Întrucât pe baza primelor informaţii s-a apreciat că rezultă indicii rezonabile privind comiterea unei posibile tentative la infracţiunea de omor, în condiţiile săvârşirii unei infracţiuni de violenţă în familie, s-a înregistrat un dosar penal în care a fost începută urmărirea penală „in rem” sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute de art. 32 alin.1 Cod penal raportat la art. 188 alin. 1 Cod penal cu aplicarea art. 199 alin.1 Cod penal, iar urmărirea penală este efectuată de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş.
În prezent se efectuează cercetarea locului faptei şi se desfăşoară activităţi necesare identificării şi audierii persoanelor care au cunoştinţă despre împrejurările comiterii faptei.

Te-ar putea interesa si

Sofer de TIR din Borșa, mort intr-un tragic accident produs în Bihor

Redactie

GALERIE FOTO, VIDEO: Un nou scandal în Baia Mare. Bătaie în plină stradă! Unul dintre cei implicați ar fi jandarm (actualizare)

Redactie

ÎN PRAG DE SĂRBĂTORI, PRELEVARE DE ORGANE LA SPITALUL JUDEŢEAN: Un donator a salvat cinci persoane

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult