Important

ARESTAT: A tâlhărit prin violenţă o femeie în Piata Izvoare din Baia Mare

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus la data de 22.01.2021, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul V.R. pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, prev. de art. 233, art. 234 alin. 1 lit. d Cod penal, faptă comisă în stare de recidivă.

La data de 21.01.2021, faţă de numitul V.R. a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore.
Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că, în data de 21.01.2021, în jurul orei 17:30, în timp ce se afla în zona Piața Izvoare de pe raza municipiului Baia Mare, inculpatul V.R. a deposedat-o, prin exercitarea de acte de violență, pe persoana vătămată Z.I. de un telefon mobil marca Samsung Galaxy A50; persoanei vătămate i-au fost cauzate leziuni care au necesitat un număr de 2-3 zile de îngrijiri medicale și un prejudiciu în cuantum de 1400 lei, recuperat.
La data de 22.01.2021, dosarul a fost înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru 30 de zile, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Baia Mare.

ACTUALIZARE – CE SPUNE IPJ MARAMURREŞ

Un bărbat de 43 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar față de un alt bărbat de 34 de ani a fost luată măsura controlului judiciar în urma comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.
La data de 21 ianuarie, ora 18.00, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin plângere de un tânăr de 16 ani din Groși despre faptul că, în timp ce se afla în stația de autobuz, situată pe strada Mihai Eminescu, două persoane necunoscute s-au apropiat de el, l-au agresat și i-au smuls telefonul mobil din mână.
Ca urmare a activităților de cercetare și a colaborării dintre polițiștii judiciariști, cei de ordine publică și cei rutieri, la scurt timp de la sesizare, s-a reușit depistarea și identificarea presupușilor autori în dreptul unui imobil de pe bulevardul București. Este vorba despre doi băimăreni în vârstă de 34, respectiv 43 de ani care au fost reținuți pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.
Ulterior instanța a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile în cazul bărbatului de 43 de ani și măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile față de bărbatul de 34 de ani.
Totodată polițiștii au recuperat și telefonul mobil sustras, acesta fiind restituit victimei. Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a celor doi bărbați.

Te-ar putea interesa si

CHELINŢA, BĂIŢA DE SUB CODRU: Polițiștii au emis două ordine de protecție provizorii

Redactie

Testări mamografice pentru femeile cu vârsta cuprinsă între 50 și 69 ani, în Mireșu Mare și Recea

Redactie

STAGIU DE PRACTICA: Studenţii Academiei de Poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti invata meserie la IPJ Maramures

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.