BREAKING NEWSEvenimentImportantRecomandate

URGENȚĂ MAXIMĂ PENTRU SALVAMONT MARAMUREȘ / GALERIE FOTO / VIDEO: 18 turiști printre care și un copil rămași blocați în telescaunul de la ȘUIOR

În urma unui apel de urgență echipa de prim răspuns și echipele de suport ale Salvamont Maramureș formate din 12 salvatori montani angajați și voluntari intervin la complexul Turist Șuior pentru evacuarea din telescaun a turiștilor surprinși de o defecțiune majoră. 9 scaune cu turișți blocați vor fi coborati în siguranță. Printre ei și un turist cu un copil de doi ani care vor fi evacuați prioritar.

video: Salvamont Maramureș

Cele 18 persoane au fost evacuate in siguranta fara a avea vreo problema medicala.Interventie incheiata cu succes. Salvatorii montani se retrag la baza Salvamont.

Te-ar putea interesa si

SURSE EXCLUSIVITATE – DUPĂ CE A VRUT SĂ SALVEZE VIAȚA OAMENILOR, SE VREA schimbarea prefectului de Maramureș. DNA ar fi deschis dosar de urmărire penală IN REM

Vasile Dale

EXERCIŢIU: Ofiţerii patrupezi ai Serviciului de Ordine Publică din cadrul IPJ Maramureş, implicaţi într-o căutare reală pentru găsirea a două victime fictive (FOTO)

Redactie

TRATATE LA SJUBM: Două fete intoxicate cu ciuperci

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.