BREAKING NEWSRecomandate

VIDEO – INCONȘTIENȚI LA VOLAN: Urmărit de poliție pe DN1C având un copilaș de 12 ani pe bancheta din spate. Un bărbat încătușat, polițiști înjurați

Azi-noapte, 9/10 februarie, ora 23.50, polițiștii din Tăuții Măgherăuș, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe D.N.1C, au procedat la urmărirea în trafic a unui autoturism care circula pe sensul de mers Baia Mare – Seini.

Întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnalele luminoase și acustice ale autospecialei de poliție, s-a continuat urmărirea acestuia, iar în scurt timp polițiștii au oprit autoturismul în cauză.

În momentul opririi, persoanele de pe scaunele din față  și-au schimbat locurile.

Deoarece persoanele din autoturism s-au opus indicațiilor organelor de poliție de a opri motorul mașinii și de a ieși din autovehicul s-a procedat la extragerea acestora din mașină, fiind identificați doi bărbați de 31 respectiv 40 de ani și un copil de 12 ani pasager pe bancheta din spate.

Bărbatul de 40 de ani a fost încătușat întrucât s-a opus fizic extragerii din autoturism.

Întrucât ambii bărbați emanau halenă alcoolică s-a procedat la testarea acestora cu aparatul etilotest.

Bărbatul de 31 de ani a avut o concentrație alcoolică de 0.93 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar bărbatul de 40 de ani a refuzat să fie testat.

Ambele persoane au fost conduse la Centrul de Permanență Seini în vederea recoltării de probe biologice de sânge, unde, din nou, bărbatul de 40 de ani a refuzat și recoltarea de mostre biologice de sânge.

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt și a identității conducătorului auto.

sursa video si foto: detectivuldepresasoc.ro.

Dosar penal pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat și cu număr fals

Ieri, 9 februarie, ora 20.16, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Baia Mare, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat pe bulevardul București un autoturism care nu a respectat semnificația culorii roșii a semaforului.

Polițiștii au efectuat semnal de oprire a autovehiculului, iar la volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 27 de ani din municipiul Hunedoara.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că numărul de înmatriculare montat pe autoturismul oprit este atribuit unui alt autovehicul.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul neînmatriculat și cu număr fals.

Te-ar putea interesa si

FOTO, VIDEO: Incendiu puternic la un depozit de fân din Colţirea

Redactie

PERCHEZIŢII: Traficanţi de droguri căutaţi şi în Maramureş. 300 mandate au fost emise

Redactie

AU FUGIT DIN CALEA RĂZBOIULUI / ACTUALIZARE: Trei ucraineni au trecut graniţa prin PTF Siret. Au cerut ajutor la 112. Cele trei persoane au fost găsite

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.