BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

E OFICIAL – PRIMUL CAZ: Deținut depistat pozitiv Covid19 la Penitenciarul Baia Mare. El va fi transferat la Spitalul Penitenciar Jilava (actualizare)

Informații pe surse ne-au venit de la Penitenciarul Baia Mare. Acolo, vineri seara se pare că ar fi fost descoperit primul caz de Covid19 la un deținut. Acesta ar fi fost testat pozitiv în urma unui test rapid. Persoana privată de libertate a fost transportată la Spitalul de Boli Infecțioase unde rămas internat până la aflarea rezultatului P-CR.

În această seară, sursele noastre spun că testul P-CR a fost pozitiv. Deținutul va fi transferat de la Spitalul de Boli Infecțioase Baia Mare la Spitalul Penitenciar Jilava.

COMUNICAT OFICIALUn deținut custodiat de către Penitenciarul Baia Mare a fost confirmat pozotiv SARS-Cov-2. În conformitate cu planurile de măsuri aplicabile la nivel penitenciar și, implicit, la nivelul Penitenciarului Baia Mare, acesta a fost transferat la Spitalul Penitenciar Jilava, în vederea acordării conduitei terapeutice optime.

Unitatea a informat D.S.P. Maramureș și s-au luat toate măsurile specifice de intervenție și prevenție. Camera și secția de deținere au fost nebulizate. În urma testării rapide, a reiesit ca ceilalți deținuți din cameră sunt negativi, aceștia fiind, în continuare, supravegheați din punct de vedere medical.

De la începutul pandemiei, acesta este primul caz, confirmat pozitiv, în rândul persoanelor private de libertate. Astfel, prin eforturile continue în ceea ce privește prevenția și aplicarea măsurilor specifice, Penitenciarul Baia Mare se situează printre ultimele unitati din  sistemul penitenciar cu astfel de cazuistică. 

În prezent nu sunt alte probleme la nivelul unității.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: O fostă asistentă medicală a fost descoperită într-o fântână de pe strada Spitalului din Șomcuta Mare – ACTUALIZARE

Vasile Dale

ACCIDENT CIUDAT: IMPACT ÎNTRE UN BULDOZER ȘI UN AUDI A5 ÎN BAIA MARE (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

DISCUTII: CONSILIERUL MINISTRULUI DE INTERNE VINE LA POLITIA DE FRONTIERA SIGHETU MARMATIEI

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult