BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

POIENILE DE SUB MUNTE: Donație pentru elevi – 5.800 lire sterline pentru a cumpăra 26 de tablete

Primarul comunei Poienile de Sub Munte, Alexa Fircan, a anunțat că în urma unui apel lansat pe paginile de socializare, cetățenii comunei care muncesc în străinătate, au donat 5.800 de lire sterline (aproximativ 30.000 lei). Din acești bani s-au achiziționat deja 26 de tablete iar alte 6 au fost donate direct din Belgia.

”În urma apelului lansat către dumneavoastră, pentru a sprijini financiar copiii nevoiași și cei cu o stare socială mai precară, s-au strâns £5.800 (30.000 RON). Din această sumă s-au cumpărat 26 de tablete în valoare 14.796 RON și cadouri pentru copii în valoare de 2.200 RON. Alte 6 tablete au fost trimise din Belgia. 24 de tablete au fost împărțite către elevi de mine, prin profesori sau directori de școală! În momentul de față, mai sunt disponibili 13.000 RON si 8 tablete destinate copiilor din Cornăţea! Vă mulțumesc pentru încredere si ajutor! Dar din dar se face rai!” a transmis primarul celei mai mari comunități de etnici ucraineni din Maramureș.

Te-ar putea interesa si

ÎN DOAR PATRU ORE: Sancţiuni de aproximativ 50.000 de lei aplicate de poliţiştii Serviciului Rutier Maramureş

Vasile Dale

A FOST SOLICITAT ELICOPTERUL SMURD / ACTUALIZARE: Bărbat rătăcit în zona Rohia, căutat de salvamontişti. Bărbatul a fost găsit, după ce a dormit noaptea în pădure

Redactie

ARESTAT PREVENTIV: Cu mască și glugă un băimărean a încercat să jefuiască o vânzătoare dintr-o cofetărie

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult