Eveniment

VALENTINE’S DAY: Cinci bărbați cercetaţi, accident rutier la Fărcaşa, infracţiuni rutiere pe bandă rulantă

Ieri, 14 februarie, polițiștii maramureșeni au identificat în trafic cinci bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 50 de ani care au condus sub influența băuturilor alcoolice sau fără să dețină permis de conducere.
Doi dintre cei cinci bărbați au condus fără permis de conducere, unul a condus cu o alcoolemie de 60 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar ultimii doi au condus comițând ambele infracțiuni la regimul rutier.

*****

Accident rutier produs de un tânăr 

Ieri, 14 februarie, ora 13.00, polițiștii Secţiei 3 Poliţie Rurală Fărcaşa au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, în localitatea Ardusat a avut loc un accident de circulație cu victime.

La fața locului polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 19 ani din Ardusat a condus un autoturism din direcția loc.Borlești, județul Satu Mare, înspre localitatea Fărcașa, județul Maramureş, iar la un moment dat a părăsit partea carosabilă prin stânga, acroșând cu partea din față a autoturismului, gardul din beton al unui imobil, după care se oprește în curtea acestuia.

În momentul producerii accidentului rutier, în autoturism se afla în calitate de pasager un tânăr de 22 de ani.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a celor doi tineri fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În cauză polițiștii efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

*****

Acțiuni pe linie rutieră efectuate de polițiști în weekend

Având în vedere evenimentele rutiere cu consecinţe grave produse în ultima perioadă, precum și faptul că viteza, sub cele două forme, excesivă sau neadaptată la condițiile de drum, constituie principala cauză generatoare de accidente grave la nivel județean, ieri, 14 februarie, polițiștii Serviciului Rutier au efectuat o acțiune pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă limitele legale de viteză, pe D.N. 1 C Baia Mare – Ilba și Baia Mare – Satulung.

Cu acestă ocazie au fost oprite 61 de autovehicule pentru control, au fost aplicate 49 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproape 40.000 de lei.

Ca măsură complementară s-a dispus reținerea a nouă permise de contucere din care, opt pentru viteză și unul pentru depăşire neregulamentară.

Totodată, polițiștii din Târgu Lăpuș au efectuat o acțiune pe raza de competență unde au oprit pentru verificări 15 autovehicule, au aplicat sancțiuni în valoare totală de aproape 6.000 de lei și au reținut două permise de conducere.

*****

Reținut pentru 24 de ore pentru infracțiuni rutiere

Ieri, 14 februarie, ora 16.30, polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că un autoturism care a fost implicat într-un accident rutier în 12 februarie a.c. a fost văzut circulând pe raza municipiului Baia Mare.

În urma verificărilor polițiștii au identificat autoturismul pe strada Electrolizei din municipiu și persoana bănuită că ar fi condus autoturismul, în momentul producerii accidentului rutier, un bărbat de 32 de ani din Baia Mare.

Totodată, polițiștii au mai constatat faptul că bărbatului i-a fost anulat permisul de conducere .

În cauză, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere i-a fost anulat.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Te-ar putea interesa si

CORONAVIRUS: Program special la magazinele Dedeman și Brico Depot din Baia Mare

Vasile Dale

Primul val de artiști anunțați la Untold Dubai 2024 – Armin van Buurren și Ellie Goulding, printre artiști

Vasile Dale

VIDEO: Mitsubishi off-road transformat în camion plin cu țigări de contrabandă. La volan un sighetean

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.