BREAKING NEWSEvenimentImportant

Călin Bota: Am inițiat un grup al parlamentarilor care susțin Autostrada Nordului pentru a impulsiona realizarea acestui obiectiv de infrastructură

Deputatul PNL Călin Bota a inițiat constituirea unui grup al parlamentarilor care  susțin Autostrada Nordului, alcătuit din reprezentanți ai partidelor din cadrul coaliției de guvernare din județele Maramureș, Bistrița, Cluj, Sălaj, Satu Mare și Suceava, prin care urmează să treacă acest obiectiv important de infrastructură.

Grupul parlamentarilor care susțin Autostrada Nordului a avut o primă întâlnire în această dimineață cu directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Mariana Ioniță, în cadrul căreia s-a discutat despre stadiul autostrăzii care urmează să lege Baia Mare de Suceava. Au fost analizate etapele în care se află fiecare sector de infrastructură, problemele apărute, precum și soluțiile găsite de CNAIR pentru a se realiza la timp acest proiect vital pentru dezvoltarea nordului țării. La întâlnire a participat, printr-o intervenție video, și fostul ministru al Trasporturilor Lucian Bode, actual ministru de Interne.

,,Am constituit acest grup al parlamentarilor care susțin Autostrada Nordului din dorința de a impulsiona realizarea acestui obiectiv de infrastructură extrem de important pentru dezvoltarea tuturor regiunilor din nordul țării. Mă bucur că parlamentarii coaliției de guvernare din județele prin care urmează să treacă Autostrada Nordului au răspuns pozitiv inițiativei mele și mă bucur că există deschidere din partea conducerii CNAIR pentru dialog și pentru colaborare în vederea finalizării acestui proiect vital pentru nordul României.



Am stabilit ca aceste întâlniri de informare între grupul de parlamentari și reprezentanții CNAIR să aibă loc lunar, pentru că ne dorim să găsim împreună cele mai bune soluții pentru a finaliza la timp Autostrada Nordului.”, afirmă deputatul PNL Călin Bota.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Alex ”Need For Speed” va fi cercetat în stare de libertate. A stat 24 de ore în beciul poliției

Vasile Dale

FOTO: Doi maramureșeni prinși cu canabis în Sighetu Marmaţiei

Vasile Dale

EXCLUSIV: I-AU DEBRANȘAT – Sediul Primăriei Săpânța a rămas fără energie electrică. Primarul: ”Primeam facturi pe minus!”. Ce spun cei de la Enel (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult