BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO: Cu BMW-ul în gardul casei parohiale. Evenimente rutiere soldate cu pagube materiale în Vișeu de Jos (DN18) și Ilba (DN1C)

Două evenimente rutiere s-au produs ieri pe drumul național 18, în Vișeu de Jos, și pe drumul național 1 C, în Ilba. Din fericire, în ambele cazuri, accidentele s-au soldat doar cu pagube materiale.

Primul eveniment rutier s-a produs la Vișeu de Jos, ieri dimineață. Șoferul unei autoutilitare nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism BMW cu volan pe partea dreapta. În urma impactului, BMW-ul a fost aruncat în gardul Casei Parohiale din Vișeu de Jos. Din fericire nimeni nu a fost rănit, însă mașinile au fost avariate. Polițiștii au suspendat dreptul de a conduce pentru conducătorul autoutilitarei care nu a acordat prioritate de trecere.

Un alt eveniment rutier s-a produs în seara trecută pe DN1C, în Ilba. Un șofer a pierdut controlul volanului din cauza carosabilului alunecos și s-a oprit în șanțul din dreapta direcției de mers. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

Te-ar putea interesa si

Sportivii de la CSO Borșa rezultate de excepție la Kenshinkan Championship, Bicaz – ediția 2

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO – TERIBILISM SAU VANDALISM PENTRU UN TIK-TOK: Un tânăr a scuipat, pălmuit și lovit cu piciorul statuia din bronz din Piața Libertății din Baia Mare

Vasile Dale

RUTIERE: Accident rutier cu părăsirea locului la Şomcuta Mare, tânăr reținut pentru conducerea unui vehicul cu permisul suspendat în Baia Sprie

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.