Important

FURTURI: Se fură ca-n codru din magazinele băimărene

În ultima săptămână, 17 – 23 februarie a.c., polițiștii din Baia Mare au fost sesizați cu privire la producerea a patru furturi din magazine alimentare de pe raza municipiului.
Pe strada Grănicerilor a fost sesizată o faptă de acest gen, persoana bănuită de comiterea faptei fiind un bărbat care a sustras bunuri în valoare de aproximativ 50 de lei.
Într-un alt magazin de pe bulevardul Decebal polițiștii au identificat o femeie de 51 de ani din Baia Mare, care ar fi sustras de pe rafturile magazinului produse alimentare în valoare de aproximativ 50 de lei.
Totodată, pe bulevardul București a fost identificat în interiorul unui magazin, un bărbat de 30 de ani care ar fi sustras produse alimentare pe care le-a introdus într-un buzunar.
De asemenea, agentul de pază al unei societăți comerciale a reținut o persoană până la sosirea polițiștilor, care ar fi sustras mai multe bunuri în valoare de aproximativ 350 de lei, prejudiciul fiind recuperat în totalitate de polițiști.
În toate cauzele se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt și furt calificat.

Dosar penal pentru tentativa la furt calificat și furt calificat

Ieri, 23 februarie, polițiștii din Borșa au identificat doi tineri care sunt bănuiți de comiterea unei tentative de furt și a unui furt calificat.
Astfel, în perioada 29 ianuarie – 01 februarie a.c., polițiștii au fost sesizați despre faptul că persoane necunoscute au intrat într-un imobil fără a sustrage bunuri, iar în 10 februarie, au fost sesizați că din interiorul unui magazin au fost sustrase mai multe articole vestimentare.
În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că cei doi tineri sunt bănuiți de comiterea ambelor fapte.
Prejudiciul cauzat de aproximativ 2.000 de lei a fost recuperat în totalitate de polițiști.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunilor de tentativa la furt calificat și furt calificat.

Te-ar putea interesa si

LIGA STUDENȚILOR „PINTEA VITEAZUL”: Start înscrierilor pentru concursul Miss Universitaria

Redactie

FURT DE ARBORI: 12 percheziții domiciliare efectuate de polițiști pe raza județelor Maramureș și Satu Mare pe linie silvică (foto)

Redactie

FOTO: Alberto, un italian îndrăgostit iremediabil de România, de Maramureş

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.