BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

PIERDERE PENTRU POLIȚIA RUTIERĂ MARAMUREȘ – După 26 de ani pe șoselele județului, Ștefan Iacob s-a pensionat

Poliția Rutieră Maramureș a mai pierdut un profesionist desăvârșit. După 26 de ani de activitate (marea majoritate pe șoselele județului și municipiului Baia Mare) polițistul Ștefan Iacob a hotărât să se pensioneze.

Ștefan Iacob a ajuns în IPJ Maramureș în 15 ianuarie 1995, după ce a muncit un an de zile la Inspectoratul de Jandarmi al Județului Maramureș. Din luna octombrie a anului 1995 și până în 8 februarie 2021 a activat în cadrul Serviciului Poliției Rutiere Maramureș. A avut o întrerupere de câțiva ani când a activat la Compartimentul Economic în cadrul IPJ Maramureș.

Trebuie să spunem și faptul că a fost primul polițist de la rutieră care înainte de anul 2000, în fiecare vară, își efectua serviciul de polițist la rutieră pe motocicletă.

După 26 de ani de activitate, din 8 februarie 2021 este în pensie. Noi îi dorim sănătate pentru a se putea bucura ani buni de acum înainte pensie.

explicație foto principal: arhivă – 29 iunie 2009 în timp ce agentul șef adjunct Ștefan Iacob acorda un interviu după producerea unui accident rutier pe raza municipiului Baia Mare.

Te-ar putea interesa si

ULTIMA ORĂ / ACTUALIZARE: Pieton lovit de o maşină pe trecerea de pietoni la intersecţia bulevardului Unirii cu Traian. Ce spun poliţiştii

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO BORȘA: Trei turiști spulberați de o mașină pe o trecere de pietoni (imagini șocante)

Vasile Dale

A AJUNS DUPĂ GRATII: Traficant de droguri, prins în Sighetu Marmaţiei

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.