Eveniment

CONTRABANDĂ: Peste 14.000 de pachete de țigări confiscate de polițiști

Ieri, 25 februarie, în urma activităților informativ operative desfășurate, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au organizat un filtru pe D.N.19, la intrarea în municipiu dinspre localitatea Sarasău, pentru oprirea unui autoturism.

Întrucât autoturismul nu a oprit la semnalele regulamentare efectuate de polițiști, s-a procedat la urmărirea autovehiculului de către echipajul din filtru și de către toate echipajele de poliție disponibile.
Pe parcursul urmăririi autoturismul în cauză a acroșat două autovehicule staționate regulamentar, producând pagube materiale. Ulterior, pe raza comunei Călinești autoturismul a fost găsit abandonat, deschis și neasigurat, cu motorul oprit și roțile blocate.
În urma percheziției autoturismului, s-au descoperit mai multe colete care conțineau cantitatea totală de 14.250 pachete de țigări, reprezentând bunuri ce trebuie supuse unui regim vamal și care provin din contrabandă și că autoturismul avea aplicate plăcuțe de înmatriculare false.


Acestea împreună cu autoturismul au fost ridicate în vederea confiscării respectiv a indisponibilizării.
În cauză continuă cercetările pentru identificarea autorului şi tragerea acestuia la răspundere penală.Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: VIJELIE ÎN Marmureș – În Baia Mare zboară izolația de pe blocul turn de lângă ”Spânzurătoare”

Vasile Dale

TRAGEDIE LA RĂZOARE: Copil de 14 ani a fost scos mort din albia râului Lăpuş. A sărit de pe o stâncă (GALERIE FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

ACCIDENT: IMPACT FRONTAL LA TAUTII MAGHERAUS. TRAFICUL A FOST BLOCAT (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult