BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

DIN 26 FEBRUARIE, ORA 18.00: Instituire carantină zonală pentru Șișești și Tăuții Măgherăuș

Președintele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Maramureș, prefectul Nicolae-Silviu Ungur, a declarat că s-au primit ordinele Șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, Secretar de Stat Dr. Raed Arafat privind instituirea măsurii de carantinare zonală pentru comuna Șișești cu satele aparținătoare Șișești, Plopiș, Dănești, Șurdești, Negreia, Bontăieni, Cetățele, respectiv pentru orașul Tăuții Măgherăuș și satele aparținătoare Băița, Nistru, Bușag, Merișor, Bozânta Mare și Ulmoasa. Ordinele pentru carantinarea zonală vor intra în vigoare de astăzi, 26 februarie a.c., începând cu ora 18.00, pentru o perioadă de 14 zile.

Restricțiile impuse și măsurile care trebuie respectate în localitățile carantinate zonal, dar și de către cetățenii care vor tranzita cele două unități administrativ-teritoriale în cele două săptămâni sunt aceleași care au fost stabilite anterior și pentru celelalte localități carantinate zonal din județul nostru. Alte măsuri pentru prevenirea și combaterea răspândirii SARS-CoV-2, precum și pentru soluționarea unor probleme deosebite pe perioada carantinei vor fi stabilite prin Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, a mai adăugat prefectul de Maramureș.

Te-ar putea interesa si

GRANIȚA ROMÂNIEI CU UCRAINA: Poliţia de Frontieră a primit 250 de camere de ultimă generaţie pentru combaterea traficului de ţigări

Vasile Dale

ATENŢIE LA NEATENŢIE: Un bărbat a rămas fără 2.000 de lei, uitaţi în fanta bancomatului (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

TÂNJAUA DE LA HOTENI: Cel mai harnic gospodar, sărbătorit de comunitate. La final, tot el a plătit petrecerea

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult