În perioada 1 – 8 martie 2021, secția Școala Populară de Artă din cadrul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale ”Liviu Borlan” Maramureș în parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș organizează proiectul artistic ”Zilele Mărțișorului”.


Mărțișoarele reprezintă înregistrări realizate cu participarea profesorilor și elevilor Școlii Populare de Artă și vor fi oferite zilnic la ora 09:00 pe pagina de facebook a instituției, la adresa: https://www.facebook.com/scoalapopularadeartaliviuborlan.

În perioada 1 – 7 martie, iubitorii de muzică se vor putea delecta cu două suite de orchestră interpretate de orchestra școlii, “Doina Maramureșului”; un moment muzical oferit de elevii clasei de instrumente de suflat; trei momente muzicale ale elevilor claselor de canto popular; un vals interpretat de elevii clasei de coregrafie; un moment muzical oferit de elevii clasei de canto muzică ușoară. Iar în data de 8 martie, marea surpriză a organizatorilor va fi un mărțișor muzical oferit de trupa COMPACT.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.