Eveniment

ACCIDENTE RUTIERE: Fetiţă lovită de o maşină la Arduzel, şofer fără permis, în şanţ cu un utilaj agricol

La ora 14.40, polițiștii din Ulmeni au fost sesizați cu privire la faptul că pe un drum comunal din localitatea Arduzel, s-a produs un accident rutier soldat cu o victimă.
La fața locului polițiștii au constatat faptul că în jurul orei 14.35, un bărbat de 43 de ani din Arduzel, a condus un utilaj agricol, iar într-o curbă la stânga a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă a direcției sale de mers și s-a răsturnat într-un șanț din beton.
În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, fiind transportat cu un echipaj SMURD la Spitalul Judeţean Baia Mare, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.
În urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, motiv pentru care i-au fost prelevate mostre biologice de sânge.
În cauză polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

*****
La ora 16:45, polițiștii au intervenit la un accident rutier soldat cu o victimă, produs în localitatea Țicău.
La fața locului polițiștii au constatat faptul că în jurul orei 16.40, un bărbat de 37 de ani din Sălaj, a condus o autoutilitară pe D.J. 108 A prin localitatea Țicău dinspre localitatea Fărcașa spre localitatea Benesat, iar la un moment dat a accidentat o minoră de 10 ani din Ulmeni, care se afla pe partea carosabilă.
În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a minorei, aceasta fiind transportată cu un echipaj SMURD la Spitalul Judeţean Baia Mare, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cauză polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă

Te-ar putea interesa si

AȚI VĂZUT-O? O mamă își caută fiica dispărută în Spania (foto)

Vasile Dale

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Poliţişti atacaţi cu pietre la Ponorâta. Maşina de poliţie distrusă cu bâtele. Intervin mascații. Suspecții au fugit în pădure ( actualizare)

Redactie

VA PLĂTI PENTRU FAPTELE SALE: Un bărbat din Seini a furat 160 de litri de motorină dintr-o societate comercială 

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.