Important

VIOLENŢĂ ÎN FAMILIE: Bărbat din Suciu de Sus, arestat preventiv pentru încălcarea oricărei dintre măsurile dispuse prin ordin de protecție

Ieri, 03 martie, bărbatul de 44 de ani din Suciu de Sus, care a încălcat măsurile dispuse, pe o perioadă de 4 luni, prin Ordinul de Protecție emis pe numele său, de către Judecătoria Târgu-Lăpuș, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub aspectul comiterii infracțiunilor de încălcarea oricărei dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecție și violență în familie.
Bărbatul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Maramureș.

Urmărit internațional depistat de polițiștii maramureșeni

Ieri, 03 martie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Biroul Urmăriri si Poliția orașului Tauții Magherauș, au pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui bărbat de 40 de ani din București, de către Judecătoria Salonta.

Bărbatul era urmărit internațional și a fost condamnat la o pedeapsă de 3 ani închisoare, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. Bărbatul a fost depus în Penitenciarul Baia Mare.

Bărbat condamnat la pedeapsa cu închisoarea pentru furt

Ieri, 03 martie, polițiștii din Tăuții Măgherăuș au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii pe numele unui bărbat de 54 de ani din Tăuții – Măgherăuș, de către Judecătoria Baia Mare.

Bărbatul este condamnat la 3 ani de detenție pentru săvârșirea infracțiunii de furt. A fost depus în Penitenciarul Baia Mare.

Te-ar putea interesa

PNL a câștigat alegerile parlamentare în Maramureș

Vasile Dale

DE RASUL CURCILOR: Moșul Craciun a cedat la Sighet sub greutatea zapezii! (FOTO)

Vasile Dale

FESTIVITATE: ”Micii antreprenori” maramureșeni au fost premiați (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult