BREAKING NEWSNationalRecomandate

CHEFI LA CUŢITE. Profesoara de engleză din Baia Mare, care i-a uimit pe chefi cu povestea sa de iubire: S-a îndrăgostit de elevul său


Anca Fati, o profesoară de engleză în vârstă de 40 de ani din Baia Mare, i-a uimit pe chefi când le-a povestit că s-a căsătorit cu elevul său. I-a impresionat şi cu preparatul său: creier de porc cu ceapă și ou, pe crutoane de pâine și creier pane.

Concurenta le-a adus chefilor câte un tablou pictat de ea și de fiul său şi le-a relatat frumoasa poveste de iubire pe care o trăieşte alături de soţul său, pe care l-a cunoscut pe vremea când era elev.



Poveste de iubire unică

„Ne-am cunoscut la liceu. Eu eram teacher și el era elev, dar nu a fost elevul meu. Am soț tânăr și frumos. E cu cinci ani mai mic decât mine, el atunci termina liceul când eu eram profesoară. Mi-am cunoscut soțul printr-o întâmplare. O prietenă m-a rugat să îi țin locul la clasă. El era unul dintre cei mai rebeli. Când a intrat în clasă vorbind la telefon l-am poftit afară. Apoi a revenit și și-a cerut scuze și am făcut meditații pentru Bac (…). Suntem căsătoriți de 14 ani și avem un băiețel de 12 ani”, a povestit Anca Fati.

Anca a recunoscut că a venit la Chefi la Cuţite şi pentru bunica sa, care a trecut prin două cancere şi care este mare pasionată a showului.

Sursa observatornews.ro

Te-ar putea interesa si

VIDEO / TÂRGU LĂPUŞ: La un pas de tragedie, provocată de o maşină a unei şcoli de şoferi

Redactie

OPINIE: Ofițerii de la Crimă Organizată se mută provizoriu într-o locație nouă. Actualul sediu intră în reabilitare

Vasile Dale

CORNEŞTI: Copil pe bicicletă, la spital după ce a fost lovit de o maşină

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult