BREAKING NEWSNationalRecomandate

CHEFI LA CUŢITE. Profesoara de engleză din Baia Mare, care i-a uimit pe chefi cu povestea sa de iubire: S-a îndrăgostit de elevul său


Anca Fati, o profesoară de engleză în vârstă de 40 de ani din Baia Mare, i-a uimit pe chefi când le-a povestit că s-a căsătorit cu elevul său. I-a impresionat şi cu preparatul său: creier de porc cu ceapă și ou, pe crutoane de pâine și creier pane.

Concurenta le-a adus chefilor câte un tablou pictat de ea și de fiul său şi le-a relatat frumoasa poveste de iubire pe care o trăieşte alături de soţul său, pe care l-a cunoscut pe vremea când era elev.

Poveste de iubire unică

„Ne-am cunoscut la liceu. Eu eram teacher și el era elev, dar nu a fost elevul meu. Am soț tânăr și frumos. E cu cinci ani mai mic decât mine, el atunci termina liceul când eu eram profesoară. Mi-am cunoscut soțul printr-o întâmplare. O prietenă m-a rugat să îi țin locul la clasă. El era unul dintre cei mai rebeli. Când a intrat în clasă vorbind la telefon l-am poftit afară. Apoi a revenit și și-a cerut scuze și am făcut meditații pentru Bac (…). Suntem căsătoriți de 14 ani și avem un băiețel de 12 ani”, a povestit Anca Fati.

Anca a recunoscut că a venit la Chefi la Cuţite şi pentru bunica sa, care a trecut prin două cancere şi care este mare pasionată a showului.

Sursa observatornews.ro

Te-ar putea interesa si

FOTO: Casă mistuită de flăcări la Repedea

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: REVOLTĂ LA RUSCOVA – Au închis o grădință iar 15 copii stau acasă. ”Spun că femeile sunt leneșe și nu vor să se trezească devreme să își ducă copiii la grădiniță”

Vasile Dale

VIMA MICĂ: Persoană strivită de un tractor agricol. Bărbatul a decedat pe loc

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult