BREAKING NEWSEvenimentTara Lapusului

OMOR SUCIU DE SUS – Bărbatul care și-a ucis în bătaie amicul de pahar a fost arestat preventiv

Tribunalul Maramureş a admis, în data de 09.03.2021, propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 09.03.2021, până la data de 07.04.2021 inclusiv, a unui inculpat în vârstă de 56 de ani cercetat pentru comiterea infracţiunii de omor, prevăzute de art. 188 alin. 1 Cod penal.

Pentru a dispune măsura preventivă a arestării, instanţa a reţinut existenţa unor indicii temeinice care justifică suspiciunea rezonabilă că inculpatul, în data de 5 martie 2021, în jurul orelor 16.00-17.00, în locuinţa proprie, pe fondul consumului de alcool, i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele, în zona capului şi asupra corpului, cauzându-i leziuni traumatice care au dus la suprimarea vieţii acesteia.

Hotărârea Tribunalului Maramureş poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare.



Tip solutie: admite cererea
Solutia pe scurt: Inch.pen. nr. 23/DL/09.03.2021-În temeiul art. 226 Cod procedură penală şi a art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş în dosarul nr. 42/P/2021 şi, în consecinţă:Dispune arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 9 martie 2021 şi până la data de 7 aprilie 2021, inclusiv, a inculpatului BIZO DANIEL (…), cercetat pentru comiterea infracţiunii de omor, prevăzută de art. 188 alin. 1 Cod penal.Respinge cererea formulată de inculpat, prin apărătorul său, de luare a măsurii arestului la domiciliu sau a controlului judiciar.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

VIDEO/FOTO CITITORI: ”Baia Mare curată” – Mizerie de nedeschis pe spațiul verde de pe bd București între sediul Arhivelor Naționale și blocul de la Semilună

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO – Mămică inconștientă! Și-a pus bebelușul de 9 luni la volanul bolidul pe drumurile publice. Poliția a sesizat Protecția Copilului

Vasile Dale

ANIVERSAREA JANDARMERIEI ROMÂNE: 171 de stejari plantaţi de jandarmii maramureşeni

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult