BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

CJSU MARAMUREŞ INFORMEAZĂ: Unde şi când a fost administrat vaccinul AstraZeneca din lotul problemă

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș comunică faptul că din lotul ABV 2856 s-au primit în județul nostru, în data de 12 februarie a.c., 2380 doze de vaccin AstraZeneca.

Acestea au fost administrate cetățenilor care au optat pentru imunizare și s-au înscris pe platforma de programare astfel: 230 doze de vaccin în data de 12 februarie a.c., 540 doze de vaccin în data 15 februarie a.c., 220 doze de vaccin în data de 17 februarie a.c., 1020 doze vaccin în data de 19 februarie a.c. și 370 doze vaccin în data de 22 februarie.

Toate aceste doze au fost administrate cetățenilor în două centre de vaccinare: Asociația Grupul de Acțiune Locală din Baia Mare, respectiv Sala de Sport a Școlii Gimnaziale ”Ioan Mihalyi de Apșa” Sighetu Marmației.



În prezent, județul nostru nu deține în stoc la Direcția de Sănătate Publică sau în cele două centre de vaccinare doze de vaccin din lotul cu probleme. Cetățenii imunizați cu vaccinul AstraZeneca din lotul ABV 2856 sunt rugați ca în situația apariției unor probleme de sănătate să anunțe medicul de familie, respectiv Direcția de Sănătate Publică Maramureș și să se prezinte la medic.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Impact puternic între două autoturisme pe bd. Unirii spre Italsofa. Trafic blocat

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Un băimărean beat criță nu a mai văzut drumul și a ajuns cu mașina pe spațiul verde

Vasile Dale

FOTO: Accidente rutiere în judeţ din cauza zăpezii de pe carosabil. Ce recomandă poliţiştii

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult