BREAKING NEWSImportant

OPINIE: Reacţia unui profesor de sport din Baia Mare, vaccinat cu AstraZeneca, la încercarea Guvernului de a ascunde faptul că lotul “problemă” este şi în România

Un profesor de sport şi arbitru din Baia Mare, are următoarea poziţie legată de vaccinul AstraZeneca – lotul “problemă”.

„Multumim ministerului sănătății si ministerului educatiei ca a facut experimente pe multi profesori din tara! Incompetenta voastra are totusi o limita de suportabilitate pt mine, pana cand ajunge sa imi fie pusa viata in pericol! Sunt satul de minciuni si oameni prosti care an de an sunt dusi la rang de ministri, de exemple, de modele!

Azi un lot de vaccin Astra Zeneca a fost scos de pe piata europeana de majoritatea statelor, iar incompetentul insarcinat sa coordoneze procesul de vaccinare in Romania, vine in fata publicului si spune ca in Romania nu a intrat acel lot de vaccin! Ori a mintit, ceea ce e foarte grav, ori din cauza incompetentei sale pt functia care o ocupa, a dat o informatie eronata, ceea ce este si mai grav!

Uite ca te contrazic eu, individule mincinos sau incompetent, ca in Romania au fost foarte multi oameni vaccinati cu acel lot, inclusiv eu! Atunci cand acest stat imi pune viata in pericol nu mai pot sa stau degeaba!

Acum nu am nimic, am avut in noaptea si ziua următoare dupa vaccin…reactii care zic ei ca sunt normale…febra, frisoane, durere de cap si de articulatii. Mi-a trecut dupa o zi. Ideea e ca eu m-am enervat foarte tare aseara cand am vazut cum ei din start au incercat sa minta ca lotul ala nu e in Romania… Plus ca pe profesori indirect ne-a obligat sa ne vaccinam cu AstraZeneca, desi poate am vrut cu Pfizer…”, este opinia profesorului.

Citeşte şi

Te-ar putea interesa si

URMĂRIT 2 km ÎN TRAFIC: Băimărean depistat pozitiv cu aparatul Drug Test

Vasile Dale

I-A EXPLODAT CAUCIUCUL: O autoutilitară plină cu legume şi pepeni s-a răsturnat în râul Repedea (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Avea 2,55 gr/l alcool în sânge și a omorât o fată: Fiul fostului primar Bindiu arestat la domiciliu. Procurorii au cerut arest preventiv, însă a fost respins

Vasile Dale

2 mesaje

Mihai martie 12, 2021 at 4:45 pm

de unde stiti cu ce lor ati fost vaccinat dle profesor? credeti ca limbajul, tonul si mai ales modul de exprimare la adresa unui colonel doctor, o persoana respectabila si competenta, rezolva frustrarile Dvs? Si eu sunt vaccinat cu acelasi tip de vaccin, in aceioasi perioada cu dvs si spun doar atat: multumesc pt modul cum va serviti tara si onoarea pe care o aduceti hainei militare.

Raspunde
Geo martie 13, 2021 at 12:19 pm

Scrie clar pe foaia din poza : ABV2856. Ce vrei mai mult? Casca ochii sub pix in dreapta.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.