Important

ÎNTR-O SINGURĂ ZI: Trei infracțiuni rutiere constatate de polițiștii maramureșeni, finalizate cu dosare penale

Ieri, 11 martie, polițiștii maramureșeni au identificat în trafic trei bărbați care au comis infracțiuni la regimul rutier.
În Borșa, polițiștii au identificat în trafic un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 39 ani, ocazie cu care au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Totodată, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital în vederea prelevării de probe biologice de sânge.
Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducere sub influența băuturilor alcoolice.
Polițiștii Secției 6 Suciu de Sus, aflându-se în serviciul de patrulare, au oprit pentru control în localitatea Ciocotiș un autoturism, condus de un bărbat de 36 ani din Cernești.
Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Acesta a fost transportat la spital în vederea stabilirii alcoolemiei, unde i-a fost recoltată o singură probă biologică de sânge, refuzând-o pe cea de-a doua.
Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de
conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
Totodată, în Baia Mare, polițiștii au identificat pe Bulevardul București un autoturism, condus de un bărbat de 57 ani din Mogoșești.
Din verificările efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.
Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările.



Te-ar putea interesa si

Ziua Mondială a Bolnavului și a Personalului Sanitar-sărbătorită la Spitalul Județean (FOTO)

Vasile Dale

Sindicatul Liber din Învățământ Maramureș a participat la pichetarea Guvernului

Redactie

Activități dedicate zilei Jandarmeriei Rurale, în Muzeul Satului din Baia Mare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult