BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: DECESUL CU NUMĂRUL 800 – Cel mai tânăr maramureșean răpus de COVID-19 după două luni de spitalizare. Avea 48 de ani și NU avea comorbidități

Astăzi dimineață pe secția ATI a Spitalului Suport Covid TBC din Baia Mare s-a înregistrat cel de-al 800-lea deces în Maramureș cauzat de infecția cu noul coronavirus SarsCov-2.

Din păcate, conform informațiilor noastre (neconfirmate încă oficial), este vorba despre un bărbat în vârstă de 48 de ani, care nu a înregistrat nicio altă afecțiune medicală (fără comorbidități). Mai mult, se pare că maramureșeanul a fost internat în spital după ce a fost diagnosticat cu COVID-19 în urmă cu două luni. De atunci, bărbatul s-a luat cu virusul fără încetare. În ultima lună se pare că acesta a fost intubat pe ATI, iar în ultimele zile ar fi dat semne că și-ar reveni. Din păcate, azi dimineață, la ora 7.50, medicii au fost nevoiți să se declare învinși, declarând decesul.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV GALERIE FOTO: ”La recomandarea domnului Coste de la fabrica… venim. Mi-a lipit dantura cu SUPER GLUE și mi s-a infectat gura” (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

RADIOAVENTURA 2022 a început! Morning ZU face turul României cu Autorulota ZU și te invită pe 1 iulie la un ZUper party

Vasile Dale

GALERIE FOTO: Maşină în flăcări pe bd. Decebal

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.