Eveniment

PRELUARE ACTUALMM: Un întreg bloc din Baia Mare a rămas fără gaz de două zile, în mijlocul înghețului


Cititorii ActualMM ne-au semnalat o problemă serioasă cu care se confruntă locatarii unui bloc din municipiul Baia Mare. Nu mai puțin de 40 de apartamente din blocul numărul 18A de pe bulevardul Traian din Baia Mare au rămas fără gaz de două zile, asta după ce, spun locatarii, reprezentanții E-ON au oprit furnizarea de gaze. Motivul, spun ei, ar fi o problemă la una din scările blocului, iar din cauza instalației vechi s-a decis sistarea alimentării cu gaze naturale a întregului bloc.

“Întreg blocul de pe strada Traian 18A (40 de apartamente) din localitatea Baia Mare, județ Maramureș, a rămas fără furnizare GAZ din data de 19.03.2021 aproximativ orele 17. Firma E-ON a comunicat că există o problemă la una din scările blocului, iar din cauza instalației vechi, trebuie oprită furnizarea GAZULUI pentru toți locatarii”, se arată în mesajul pe care l-am primit pe adresa redacției din partea lui Petric Nicu, unul dintre locatari.

Băimăreanul susține că cei de la firma de furnizare a gazelor le-au lăsat un număr de telefon al unei societăți comerciale care execută verificări și reparații, pentru că E-ON nu s-ar ocupa de astfel de probleme.
“Angajații companiei E-ON au lăsat o adresa cu societăți comerciale care execută verificări ISCIR, reparații, etc., să îi sunăm noi pentru că E-ON nu se ocupă cu așa ceva! Însă nu avem niciun răspuns, nu s-a lucrat NIMIC pentru remedierea problemei. Poate ne sprijiniți pentru urgentarea reparației”, ne-a mai scris cititorul.



Așteptăm un punct de vedere oficial din partea companiei de furnizare a gazelor cu privire la cele relatate.

ActualMM

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Focare de COVID-19 la Jandarmerie şi Poliţia de Frontieră Maramureş (ACTUALIZARE)

Redactie

ACUZE GRAVE: Plângere depusă de un bărbat din Şieu împotriva a doi polițiști de frontieră. Aceştia sunt acuzaţi de purtare și cercetare abuzivă, lovire și distrugere

Vasile Dale

FOTO/VIDEO – INFO TRAFIC: Trafic în condiții de iarnă în pasul Prislop, asfalt ”la negru” pe Suceava. Mașină în șanț la Satulung pe DN1C (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult