BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

INTERVENŢIE SALVAMONT MARAMUREŞ / ACTUALIZARE: Motociclist accidentat pe un drum forestier în zona Uzinei de apă (galerie foto, video)

Salvamontiştii maramureşeni au fost solicitaţi să intervină pentru a da primul ajutor unui motociclist căzut pe drumul forestier mai sus de Uzina de apă a orașului Baia Mare. Apelantul a menționat că e posibil ca accidentatul să aibă fractură deschisă a membrului inferior. Echipa de prim răspuns a SPJ Salvamont Maramureș s-a deplasat de urgență în zona menționată.

Actualizare

Echipajul de prim răspuns a SPJ Salvamont Maramureș a ajuns la locul accidentului. Motociclistului rănit i-a fost acordat primul ajutor urmând să fie transportat cu echipamentele speciale ale Salvamont pana în zona în care se află echipajul SMURD care îl va transporta la unitatea medicala pentru investigatii.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Azi, la ora 17.35, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin apel de urgență 112 despre faptul că o persoană de sex masculin a fost găsită lângă un traseu motocross, în zona numită Valea Vicleanului, zona puțului de mină din Ferneziu.

La fața locului, polițiștii au identificat un tânăr de 26 ani din Baia Mare, care a declarat că a pierdut controlul vehiculului pe care îl conducea prin pădure, accidentându-se.

Tânărul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale și a rămas sub supraveghere.

Te-ar putea interesa si

ACUZAT DE CONVERSAȚII INDECENTE: Starețul Mănăstirii Prislop din Borșa a fost dat afară de Episcopia Maramureșului şi Sătmarului (VIDEO)

Vasile Dale

Elevă de 9 ani accidentată pe trecerea pentru pietoni de pe strada Bucovinei – ACTUALIZARE

Vasile Dale

FOTO CITITORI: Scandalagii de pe str. Gh. Bilaşcu, sancţionaţi de poliţiştii locali

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.