Eveniment

ZIUA POLIŢIEI ROMÂNE: Avansări în gradul profesional următor şi avansări la termen, la IPJ Maramureş

Astăzi, 25 martie, sub semnul Bunei Vestiri, aniversăm 199 de ani de la înființarea acestei instituții, pusă în slujba cetățeanului.
Este o zi specială pentru polițiștii care cu devotament, profesionalism și onoare, zi de zi, își îndeplinesc atribuțiile și vin în sprijinul cetățenilor pentru siguranța acestora.
Polițistul este persoana care se află acolo pentru a vă ajuta, a vă sprijini la nevoie necondiționat.
La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș, această zi a fost marcată prin avansarea în gradul profesional următor înaintea îndeplinirii stagiului minim, pentru merite excepționale în activitatea profesională, a unui număr de 15 polițiști, respectiv 3 ofițeri de poliție și 12 agenți de poliție. Alți 115 polițiști, dintre care 68 de agenți și 47 de ofițeri de poliție, au fost avansați la termen.
Cu acest prilej, conducerea Inspectoratului urează întregului personal din cadrul Poliţiei Maramureșene multă sănătate, putere de muncă și realizări profesionale, iar familiilor polițiștilor, le mulțumește pentru susținerea și înțelegerea riscurilor pe care le presupune profesia de polițist.

Polițiștii mulțumesc tuturor cetățenilor care manifestă un comportament pro social și care dau dovadă de spirit civic, contribuind astfel alături de polițiști la asigurarea unui climat armonios în societate.

Te-ar putea interesa si

INEXPLICABIL CE S-A INTAMPLAT DE INALTAREA DOMNULUI IN ZONA TRAGEDIEI DE LA JIBOU. FOTOGRAFIILE TE LASA FARA CUVINTE (EXCLUSIV)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Grefierul evapora probele din dosare de sub nasul procurorului șef. Are onoare să își prezinte DEMISIA? A refuzat să discute cu jurnaliștii

Vasile Dale

Vânător ucis, la Satu Mare, de un mistreţ împușcat de 3 ori. Cu un ultim atac, animalul l-a rănit fatal

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.