Important

INFRACŢIUNI RUTIERE: Cinci şoferi certaţi cu legea au fost taxaţi de polițiștii maramureșeni

În weekend-ul care tocmai s-a încheiat polițiștii au identificat în trafic cinci bărbați care au comis infracțiuni rutiere în timp ce conduceau vehicule.


Bărbații au vârste cuprinse între 20 și 53 de ani, toți sunt din Maramureș, iar în urma testării cu aparatul etilotest, trei dintre aceștia au avut alcoolemia între 0,41 mg/l și 1,10 mg/l alcool în aerul expirat. Unul dintre cei cinci bărbați a condus fără să dețină permis de conducere, iar al cincilea a condus un ATV neînmatriculat și a refuzat testarea cu aparatul etilotest, respectiv recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În trei dintre aceste cazuri polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe; într-un caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, iar în ultimul caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Te-ar putea interesa si

Pe parcursul celor două zile de referendum, în Maramureş nu au fost înregistrate incidente de natură să perturbe procesul de votare

Vasile Dale

Gabriela Tulbure, primar Seini: ”Podul Unirii” peste Someș între Seini și Pomi leagă Țara Codrului de Țara Oașului

Redactie

INSTITUŢIA PREFECTULUI: Măsuri pentru desfășurarea transportului masei lemnoase pe drumurile publice din județ

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult