BREAKING NEWSEvenimentImportant

La Vișeu de Sus a avut loc Adunarea Generală a Delegațiilor din cadrul SNPR Decus. Tomoiagă Ion, vicepreședinte SNPR

Unul din cele mai noi sindicate care luptă pentru drepturile polițiștilor și polițiștilor de frontieră este Sindicatul Național al Polițiștilor din România Decus, sindicat care este reprezentat foarte bine prin numărul de membri și la nivelul județului Maramureș.

Sâmbătă, 27 martie, în orașul Vișeu de Sus, a avut loc Adunarea Generală a Delegațiilor din cadrul SNPR Decus.
Au fost discutate și dezbătute problemele cu care se confruntă membrii de sindicat, probleme generale cu care se confruntă sindicatul precum și alegerea reprezentanților Organizației Maramureș care îi va reprezenta pe aceștia în dialogul cu conducerea IPJ Maramureș și ITPF Sighetu Marmației.

Astfel a fost ales și validat în funcția de vicepreședinte al SNPR Decus domnul Tomoiagă Ion, polițist de frontieră la ITPF Sighetu Marmației, iar la nivelul Organizației SNPR Decus Maramureș domnii Vlad Marius – IPJ Maramureș și Varga Gheorghe – ITPF Sighetu Marmației.

Am avut onoarea ca Adunarea Generală a Delegațiilor SNPR Decus să se desfășoare anul acesta în județul Maramureș, la Vișeu de Sus, ceea ce la începuturile activității mele sindicale, în urmă cu mulți ani, nu speram.

Aș vrea pe această cale să mulțumesc tuturor delegațiilor, dar în special domnului Gabriel Ivanov, președintele SNPR Decus, omul pentru care Maramureșul înseamnă ceva special, precum și colaboratorilor care au fost aproape de noi în ultimii ani.
Aș încheia printr-o singură frază: Dovadă că SNPR Decus este o mare familie s-a văzut nu de puține ori, dar în Maramureș s-a consolidat! Vă mulțumim și vă mai așteptăm pe la noi”
, a declarat Tomoiagă Ion, vicepreședinte SNPR Decus (regiunea Transilvania).

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV – BĂTUT CRUNT / ACTUALIZARE – ”Șoarecul” din Baia Mare a fost băgat în spital de un interlop și alți doi indivizi cu cagule. Află cum s-a întâmplat totul (foto)

Vasile Dale

EXCLUSIVITATE: ”COLȚ ALB” a comis-o din nou. Borșean bătut în această seară

Vasile Dale

Intervenția Federației Sindicatelor din Educație „Spiru Haret” a salvat cluburile și liceele sportive. Acestea își vor păstra statutul de unitate de învățământ!

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.