Important

PREGĂTIRI PENTRU ANIVERSARE: 171 de stejari vor planta jandarmii maramureşeni

În cadrul manifestărilor dedicate aniversării a 171 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române, la nivelul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române a fost inițiată campania ,,171 de stejari pentru România”. În cadrul acestei campanii Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş a organizat o activitate de plantare puieți care va avea loc vineri, 02 aprilie a.c., începând cu ora 09.00.
Anul acesta, jandarmii maramureșeni vor marca această sărbătoare, nu prin porți deschise și acțiuni demonstrative ci și printr-o activitate diferită, plantarea a 171 de puieți de stejar într-o zonă forestieră ce necesită a fi împădurită, situată pe raza localității Băița. La această activitate vor participa alături de jandarmi, reprezentanți ai Direcției Silvice Maramureș, ai Ocolului Silvic Tăuții Măgherăuş, ai asociației EcoLogic din Baia Mare și un grup de elevi din cadrul Colegiului Tehnic ,,C.D. Nenițescu” din Baia Mare. Activitatea se va desfășura cu respectarea normelor privind prevenirea și limitarea răspândirii virusului SARSCoV2.
Fiind parte a comunităţii, implicarea noastră este firească şi încurajăm cât mai mulţi voluntari să participe la astfel de acţiuni. Plantăm pentru viitor pentru că ne pasă de mediul în care trăim!

Te-ar putea interesa si

Crăciun în Maramureș – ediția a XV-a. Recreăm ~ încă o dată ~ atmosfera Crăciunului de altădată!

Vasile Dale

FOTO: Un băieţel de 6 ani, felicitat de ziua sa de jandarmii maramureşeni

Redactie

A FOST DE VIS: Prieteni cuvântători cântă pentru prieteni necuvântători, ediția a VI-a (VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult