Important

INFORMARE: Activități educaționale pentru preșcolari, pe perioada vacanței

Conform prevederilor Ordinului ministrului Educației, nr. 3558/29.01.2021, pentru modificarea și completarea Ordinului ministrului educației și cercetării, nr. 3125/2020, privind structura anului școlar 2020-2021, în perioada 2 aprilie – 4 mai 2021, copiii preșcolari sunt în vacanță.


În această perioadă, conform hotărârii consiliului de administrație al fiecărei unități de învățământ cu nivel preșcolar, ținând cont de solicitările scrise ale părinților și de concediul de odihnă al cadrelor didactice, un număr de 47 de instituții școlare din Maramureș vor fi deschise și vor organiza activități educaționale destinate preșcolarilor, cu prezența fizică a acestora.

La solicitarea Inspectoratului Școlar Județean Maramureș, Direcția de Sănătate Publică Maramureș a avizat organizarea și desfășurarea acestor activități educative, în condițiile respectării prevederilor Ordinului comun al ministrului educației și al ministrului sănătății, nr. 3235/93/2021, pentru aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unităților / instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, cu modificările și completările ulterioare.

Te-ar putea interesa si

REGULI PENTRU BICLICLIŞTI: Cum să circuli legal cu bicicleta pe drumurile publice

Redactie

ACŢIUNI: Forţele de ordine verifică legalitatea deplasării în intervalul orar 23.00-05.00

Redactie

CA SĂ NU INTRE ÎN CARANTINĂ: Doi maramureşeni şi un sucevean au încercat să evite controlul de frontieră

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult