BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO/VIDEO: Câine dispărut/furat din localitatea Rus. Câinele a fost adus și lăsat în curte (actualizare)

Proprietarul unui câine din rasa ciobănesc din Asia Centrală face un apel de cititorii noștri pentru a-și găsi câinele dispărut (furat) din zona localității maramureșene Rus.

Câinele a fost văzut pentru ultima data în noaptea de 1/2 aprilie 2021 și răspunde la numele de MAX. Orice informație este bine venită. Se oferă și recompensă pentru orice informație care duce la găsirea câinelor.

Proprietarul ne-a pus la dispoziție și imagini video surprinse de o cameră de supraveghere în care se vede mergând spre poarta de la imobilul împreună cu un alt câine, în jurul orei 0.30. De atunci nimeni nu știe nimic de el.



Actualizare

În noaptea de 2/3 aprilie 2021 câinele a fost adus și lăsat în curtea proprietarului. Deocamdată nu se știe cine a făcut acest lucru, însă urmează să fie vizionate imaginile de pe camerele de supraveghere.

Te-ar putea interesa si

Prăpăd în Maramures: Grindină de mărimea oului de prepeliță în Lucăcești, Mireșu Mare, Gârdani, Asuaju de Sus, Remeți pe Someș și Hovrila (video)

Vasile Dale

SPJ SALVAMONT MARAMUREŞ: Exercițiu de salvare pe timp de noapte (foto)

Redactie

ACCIDENT MORTAL DN1C: Un motociclist a depășit neregulamentar și s-a lovit de o mașină care circula regulamentar din sens opus. Medicii nu l-au mai putut salva (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult