BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

Instituția Prefectului Maramureș transformată în partid. Tilicarul Duruș și-a ”transferat iubita” și a începul ”pelerinajul” pe la structurile M.A.I.

Proaspătul prefect al județului Maramureș, USR-istul ”tilicar” Vlad Emanuel Duruş (fost parlamentar USR), a început transformarea Instituției Prefectului în filială de partid. E drept, are legea de partea sa, după ce prefecții nu mai sunt ”ÎNALȚI FUNCȚIONARI PUBLICI”, ci DEMNITARI.

Nu ați uitat credem că pe vremea ”ciumei roșii” PSD-iste, USR-iștii urlau din toți rărunchii: ”STOP în a angaja neamuri, frați, surori!”, ”Suntem contra cumetriilor în funcții publice”. Și putem continua, însă credem că este suficient.

Dar să revenim la ”TILICARUL” USR-ist ajuns în funcția de prefect al județului Maramureș. Se vorbește prin oraș că de curând și-a ”transferat iubita” (prietena după cum spun unii) la Cancelaria Prefectului pe funcția de consilier. E drept, o avea și pe vremea când era deputat de Maramureș.



Și nu s-a oprit aici: un fost USR-ist (și actual, credem), care a cochetat și cu jurnalismul la un ziar online din Maramureș (e drept pentru o scurtă perioadă de timp), un ”formator” de opinie, e drept doar pe facebook, dar și pe un site personal – a ajuns și el în funcția de consilier la Cancelaria Prefectului.

Se va opri aici tilicarul demnitar al Maramureșului? Vom vedea: legea îi permite până la 4 consilieri! Ce nu înțelegem noi este ce a căutat demnitarul numit POLITIC în ”pelerinaj” pe la instituțiile de forță ale Ministerului de Interne? Doar așa ca să își prezinte ”noile achiziții”! E moral ca un personaj numit POLITIC să își plimbe ”pupilele” (iubita, prietenă, amantă sau ce o mai fi) prin instituții de forță?

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

Sediul Poliției Borșa reabilitate cu bani europeni. Cum va arăta?

Vasile Dale

PE ŞOSELELE JUDEŢULUI: Mai mulţi şoferi depistaţi băuţi la volan

Redactie

CONTRABANDĂ LA SIGHET: Un bărbat a intrat cu microbuzul într-un stâlp, urmărit fiind de poliţiştii de frontieră. În vehicul avea peste 41.000 de pachete cu ţigări

Redactie

1 mesaj

mo aprilie 8, 2021 at 6:56 am

Alta coapta incompetenta, spun asta fara a cunoaste ce-i poate capu tocmai pentru a descuraja ingerintele de tip comunistoid acollo unde e nevoie de experti.
Aparent asta e modelu practicat si de astia si anume sa se sustina unii pe altii si sa fie cat mai vocali si prezenti in fata prostimii care voteaza(la adunat de voturi de la prostimea care da). Cand se aduna suficient de multi combinatori din astia si formeaza un partid se ajunge la asa ceva, adica USR-minus.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult