BREAKING NEWSImportant

ADOPTĂ O GRĂDINĂ! Proiect de înfrumuseţare a caselor din Muzeul Satului

Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș organizează în parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș și Banca pentru Alimente Maramureș proiectul intitulat ”Adoptă o grădină în #satuldepedeal”.


Așadar, sunteți invitați cu mic, cu mare să participați la lucrările de îngrijire și înfrumusețare ale curților și grădinilor căsuțelor din Muzeul Satului. De asemenea, vi se oferă șansa de a răsfăța mascotele muzeului, iepurașii pufoși și cățelul blănos.
Reprezentanții Muzeului Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș împreună cu cei ai Băncii pentru Alimente Maramureș vor coordona atelierele de grădinărit, la care participanții vor învăța cum se realizează compostul.
Cei care doresc să trăiască în armonie cu natura, fie chiar și numai pentru câteva ore, sunt rugați să se înscrie printr-un mesaj prin e-mail: [email protected]. Uneltele proprii de grădinărit sunt opționale, dar binevenite.

Având în vedere situația creată de pandemia de COVID-19, organizatorii au luat toate măsurile necesare de prevenție și siguranță. Participanții sunt rugați să respecte toate normele legislative în vigoare referitoare la distanțarea socială și igiena personală. Purtarea măștii este obligatorie.

Te-ar putea interesa si

DISPARIȚIE: Un tânăr din Moisei este dispărut în Frankfurt (Germania). Sunați la 112 dacă aveți informații despre el. A fost găsit (actualizare)

Vasile Dale

RUTIERE: Patru bărbați care au comis infracțiuni la regimul rutier depistați de polițiști

Redactie

CAOLIN 2018: Programul complet al Festivalului Internațional de Ceramică Contemporană 

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.