EvenimentMaramuresul Istoric

TRAGEDIE LA BISTRA: Un tânăr a murit după ce s-a răsturnat cu mopedul. Nu purta cască de protecție

Azi-noapte, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați despre faptul că în localitatea Bistra a avut loc un accident rutier.

La fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr de 23 ani din Crasna Vișeului, în timp ce conducea un moped, fără a purta cască de protecție, pe raza localității Bistra a lovit un mal din pământ de pe partea dreaptă a direcției sale de mers și s-a răsturnat pe partea carosabilă.

În urma impactului, tânărul a decedat.

Tânăr de 24 ani a condus un autoturism sub influența alcoolului

Azi-noapte, la ora 00.20, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au oprit pentru control pe Bulevardul Traian, un autoturism, la volanul căruia au identificat un tânăr de 24 ani din municipiu.

Polițiștii l-au testat pe tânăr cu aparatul etilotest, rezultând fiind 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Te-ar putea interesa si

ROMÂNIA ABSURDĂ, COVID-19: 12.000 de români au cerut țigări, mâncare sau au vrut să afle mersul trenurilor sau programul băncilor – SUNĂ RESPONSABIL LA NUMĂRUL DE URGENȚĂ 112

Vasile Dale

EXCLUSIVITATE – Strigăt de ajutor din Maramureș. O femeie din Gârdani își caută sora dispărută fără urmă în BELGIA. ”Nu ar fi plecat fără fiica ei de 2 anișori și fără să ne spună”

Vasile Dale

FOTO EXCLUSIV: Captură de droguri, într-o maşină pe str. Sănătăţii din Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.