Scene îngrozitoare suprinse, seara trecută, pe o stradă din Baia Mare. Un poliţist local a fost snopit în bătaie de patru indivizi. La scenele dramatice au asistat şi zeci de oameni dintr-un troleibuz dar niciunul nu a intervenIt.

Ora 22 şi 6 minute, strada Grănicerilor, Baia Mare. Un bărbat agitat sare în stradă şi face semn unei maşini să oprească. La volan se află un poliţist local care se întorcea acasă împreună cu soţia, pe care tocmai o luase de la serviciu. Omul de bună credinţă opreşte, crezând că pietonul are nevoie de ajutor.

Soția polițistului: ”Mi s-a părut că cunoaşte foarte bine maşina. Noi am crezut că cere ajutor pentru ceva”.

Individul, însă, avea alte intenţii.

Gheorghe Varga, polițistul bătut:”Era foarte drogat. A luat o piatră şi a dat cu piatra în maşină. A început să dea şi cu picioarele în maşină, a vrut să mă lovească şi pe mine”.

În timp ce soţia agentului sună la 112 după ajutor, individul primeşte şi el întăriri.

Gheorghe Varga, polițistul bătut:”Până să ajungă ei, a ajuns mai repede o altă maşină, ăsta a fost ghinionul meu, cu trei prieteni de-ai lui. Şi au fost patru şi au început să mă bată”.

Șoferul unui troleibuz, reacție neașteptată la bătaia din stradă

Poliţistul e doborât la pământ sub ploaia de pumni şi picioare. Înainte să ajungă colegii lui, în zonă opreşte un troleibuz plin cu oameni. Nimeni însă nu intervine!

Șoferul are chiar o reacţie neaşteptată.

Soția polițistului: ”M-a deranjat foarte tare că şoferul a claxonat foarte tare, a deschis uşile de la maşină şi mi-a zis: „Vă rog frumos să trageţi maşina de acolo, să pot trece.”

Gheorghe Varga, polițistul bătut: ”Nu aşteptam ajutor de la ei, dar măcar soţiei mele trebuie să îi deschidă uşa să o lase înăuntru să se adăpostească”.

Şase minute mai târziu, bătaia cruntă este oprită de girofarele poliţiei. În cateva clipe, agresorii se fac nevăzuţi.

Polițistul bătut spune că îl cunoaște din vedere pe agresor

De pe patul de spital, poliţistul de 51 de ani povesteşte că îl cunoaşte din vedere pe agresorul său. Nu ştie să-l fi amendat vreodată, iar acesta să vrea să se răzbune. Se bucură că a scăpat, însă, doar cu piciorul rupt.

Vasile Pop, Spitalul Județean Baia Mare: ”Pacientul este echilibrat. A fost operat. O fractură bimaleolară. Va rămâne în spital atât cât este nevoie”.

Poliţiştii fac cercetări acum pentru a-i identifica pe agresori.

Anca Pop, purtător de cuvânt IPJ Maramureș: ”Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii de lovire sau alte violenţe, iar actele întocmite au fost înaintate către Parchetul de pe lângă Judecatătoria Baia Mare”.

Firma care asigură transportul în comun nu a vrut să comenteze situaţia. A precizat totuşi că şoferii sunt instruiţi să apeleze de urgenţă la 112 dacă se află sau surprind o situaţie de risc. (Sursa text: Observator Antena 1.ro).

CITEȘTE ȘI:

1 COMENTARIU

  1. „bătaia cruntă este oprită de girofarele poliţiei În cateva clipe, agresorii se fac nevăzuţi.” – bravii de ei, la politistii nationali ma refer, au oprit bataia, insa n-au fost capabili sa prinda infractorii, oare cum de? Cred ca de la salarii li se trage. Asta inseamna sa te faci ca muncesti in politie, atunci cand statul „se face ca te plateste”, nu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.