BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

Fostul șef al SPCRPCIV Maramureș a fost arestat preventiv

În seara zilei de 8 aprilie Tribunalul Cluj a decis arestarea preventivă pe o durată de 30 de zile a lui Donciu Viorel Andrel, fostul şef al SPCRPCIV Maramureș.

„Tip solutie: Admite sesizarea
Solutia pe scurt: În baza art.226 C.pr.pen. admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Cluj, şi în consecinţă : În temeiul art.223 alin.2 C.pr.pen. rap. la art.202 alin.1 şi 3 C.pr.pen. dispune arestarea preventivă a inculpatului D.V.A. pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 08.04.2021 şi până la data de 07.05.2021 inclusiv. Potrivit art.275 alin.3 C.pr.pen. cheltuielile judiciare ocazionate cu soluţionarea propunerii de arestare preventivă rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare cu inculpatul şi cu procurorul. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 08 aprilie 2021, ora 19:00, în prezenţa inculpatului reţinut”.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV – POLIȚIA ÎN ALERTĂ MAXIMĂ: Bătrână atacată, legată, chinuită și jefuită în propria casă la Strâmtura (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

PROIECT: CREȘTEREA EFICIENȚEI ENERGETICE PRIN REABILITAREA TERMICĂ ȘI MODERNIZAREA SEDIULUI POLIȚIEI ORAȘULUI BORȘA

Vasile Dale

Accident mortal: S-a izbit cu masina de podet pe DN1C (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.