BREAKING NEWS Eveniment Recomandate

Fostul șef al SPCRPCIV Maramureș a fost arestat preventiv

În seara zilei de 8 aprilie Tribunalul Cluj a decis arestarea preventivă pe o durată de 30 de zile a lui Donciu Viorel Andrel, fostul şef al SPCRPCIV Maramureș.

„Tip solutie: Admite sesizarea
Solutia pe scurt: În baza art.226 C.pr.pen. admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Cluj, şi în consecinţă : În temeiul art.223 alin.2 C.pr.pen. rap. la art.202 alin.1 şi 3 C.pr.pen. dispune arestarea preventivă a inculpatului D.V.A. pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 08.04.2021 şi până la data de 07.05.2021 inclusiv. Potrivit art.275 alin.3 C.pr.pen. cheltuielile judiciare ocazionate cu soluţionarea propunerii de arestare preventivă rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare cu inculpatul şi cu procurorul. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 08 aprilie 2021, ora 19:00, în prezenţa inculpatului reţinut”.

Te-ar putea interesa

FLAGRANT: Medicul șef al Casei de Pensii Maramureș și asistenta sa, în arest la domiciliu. Au luat mită pentru dosarele de pensionare (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

GROŞI: Şofer depistat de poliţişti cu o concentraţie de 0.84 mg/l alcool pur în aerul expirat

Vasile Dale

DOUA CRIME ÎN BAIA MARE: Doi bărbați și o femeie au fost găsiți uciși. O altă femeie este în comă la Spitalul Județean. Polițiștii caută criminalul (ACTUALIZARE 4)

Vasile Dale

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult