EvenimentNational

Masca de țesut – secretul unui ten luminos și sănătos

Măștile faciale sunt încă în plină expansiune în comparație cu alte produse de îngrijire a pielii. Nu doar măștile naturale realizare manual, ci și produsele cosmetice din comerț. Tehnologiile moderne permit ingredientelor naturale din cele mai noi măști faciale să ofere tenului o îngrijire extrem de eficientă. Măștile de față sunt concepute pentru a satisface în mod cuprinzător și eficient nevoile pielii. Să descoperim împreuna particularitățile și beneficiile măștilor de țesut.

Pentru menținerea elasticității, tinereții și fermității pielii cel mai bine este să optați pentru produsele pe bază de retinol, acid hialuronic, alge sau glicerol. Pentru a normaliza activitatea glandelor sebacee și a lupta împotriva erupțiilor cutanate, ar trebui să acordați o atenție specială măștilor cu zinc sau extract natural de aloe, mesteacăn și ginseng. Revitalizarea vizuală a pielii poate fi posibilă cu diverse măști  pe bază de extracte de lavandă, mușețel și alune.

În același timp, trebuie să știți că măștile din țesut produse în Europa și SUA se pot diferenția semnificativ de omologii săi asiatici. Deci, în cele mai recente versiuni, puteți găsi multe ingrediente locale interesante care nu se regăsi în alte produse cosmetice. Descoperă cele mai interesante cinci componente, care nu ar trebui ignorate:

  • Venin de șarpe

În serul măștilor de față se adaugă o cantitate moderată de venin special tripeptid obținut de la șerpii de templu. În lista de ingrediente, această componentă se poate ascunde sub numele Syn-Ake. Cosmeticele care conțin venin de șarpe sunt considerate unul dintre cele mai eficiente mijloace pentru întinerirea pielii. Rezultatul utilizării unor astfel de măști de țesut în unele cazuri este comparat cu efectul unei injecții cu Botox: ridurile profunde sunt netezite în mod vizibil, iar ridurile mici pot dispărea total.

  • Mucină de melc

Această componentă, care este extrasă din mucusul cunoscutelor crustacee, este foarte populară printre producătorii de produse cosmetice din Asia. Datorită mucinei, măștile din țesut cu extract de melc au proprietăți uimitoare: redau perfect elasticitatea pielii, o hrănesc și îi cresc tonul, de asemenea înlătură inflamația și hidratează perfect dermul.

  • EGF (Factor de creștere epidermică)

Este o substanță care se găsește în țesuturile corpului uman. Potrivit cercetătorilor, sarcina principală a acestei componente este de a stimula creșterea celulară și de a suprima gena care controlează îmbătrânirea pielii. Aplicarea unei măști cu EGF este o modalitate sigură de a consolida starea generală a epidermei. În plus, puteți observa refacerea structurii pielii, nivelarea și îmbunătățirea culorii sale (se observă chiar iluminarea petelor de vârstă).

  • Extract de perle

Măștile de față  care conțin această substanță uniformizează perfect tonul și sunt potrivite pentru persoanele care-și doresc să obțină efectul “piele de porțelan” tipic femeilor asiatice. Masca cu extract de perle protejează epiderma împotriva radiațiilor  ultraviolete și stimulează, de asemenea, procesul de reînnoire a celulelor.

  • Aur coloidal

Aurul este un „mediator” care ajută substanțele benefice să pătrundă în straturile mai adânci ale pielii. Măștile ce conțin particule de aur sunt potrivite în special pentru femeile care doresc să netezească suprafața pielii, să o întindere și, de asemenea, să strângă ovalul feței.

 Ai grijă de tine și sănătatea tenului tău!

Te-ar putea interesa si

Intervenție chirurgicală toracică complexă la Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare

Redactie

EXCLUSIV: INFORMAȚII BOMBĂ – Șoferul vinovat de moartea a doi oameni a fost implicat în patru accidente rutiere în anul 2020. A fost și condamnat cu suspendare pentru furt

Vasile Dale

VAL DE INCENDII ÎN JUDEŢ / ACTUALIZARE: Au luat foc case, coşuri de fum, maşini, tablouri electrice… (GALERIE FOTO – incendiul din Săsar)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.